Trends indenfor trægulve og gulvbehandling skifter over tid. Gulvmoden er stømninger som kan følges, men uden den helt store og revolutionerende udvikling. Kurt tager på messer i Tyskland for at få indsigt i hvilken udvikling gulvmode og gulvtrends bevæger sig i.

Trends og det personlige trægulv

Trends og trægulve kurt gulvmand gulvafslibning afslibningDet handler i høj grad om at få et unikt trægulv som man kan identificere sig med og være stolt af. Med en gulvafslibning kan selv det mest slidt og brugte trægulv ændres så det bliver lige som et smukt nyt møbel. Når gulvbehandlingen skal vælges, så er det ofte kun et par gode, og ikke nødvendigvis indlysende idéer, til forskel. Forskellen på den smarte gulvbelægning og det personlige trægulv er ofte lille, men har stor betydning. Det handler i høj grad om at kunne se muligheder i de gamle gulve. Uden for den traditionelle og normale sammenhæng er der muligheder og det ved Kurt Gulvmand. I det hele taget handler det om , at lade kreativiteten lege med forestillingernes univers.

Gulvbehandling i tråd med tidens trend..

Når alt kommer til alt, så er der ingen facitliste til hvordan vore trægulve skal fremstå og hvordan vi i det hele taget indretter vores hjem. Men hvis boligen skal være et sted med personlig integritet så skal trægulvene afspejle  personlig smag og stil. Men det er også den svære kunst, at indrette boligen så den afspejler vores personlighed og samtidig præsenterer sig i tråd med tidens trend. Vi oplever, at trægulve skal være mørke, at tapeter skal op igen, at lamper bliver et møbel og ikke kun en lyskilde.

Betragt dine trægulve som et møbel

Det er de rene klassiske linjer der er efterspurgte i indretning af boligen. Og trægulve kan sammen med interiør og tekstiler være med til, at give dit hjem er personligt præg. Lad fantasien råde og være ikke bange for at bruge pangfarver som grøn og orange. Det kræver fantasi og måske også en anelse mod, men det er den personlige stil og ikke mindst fantasi der skaber trends.