Trægulve giver boligen sjæl

Der er ikke noget smukkere og mere unikt end træ som gulvbelægning. Trægulve er fantastisk flotte og giver en bolig  sjæl og et visuelt udseende der både er rustikt og elegant på en gang. Et rigtigt trægulv giver også en dejlig fornemmelse at gå på. Det er ikke så koldt og upersonligt som et laminatgulv eller gulvbelægninger af andre materialer.

Trægulve spreder hygge og giver harmoni

Trægulve er hver især unikke i sin opbygning og de spreder hygge og varme i ethvert hjem. Det er dog både en fordel og en ulempe ved at have et trægulv i ubehandlet  træ er rå natur i hjemmet. Steder hvor et laminat-, linoleums- eller klinkegulv ikke behøver meget andet end en gulvvask i ny og næ, så kræver et rigtigt trægulv lidt mere.

ET trægulv skal friskes op fra tid til anden

Det er ikke unormalt, at trægulve efter nogle år viser tegn på brug. Det  vil  kunne ses hvor på gulvet man færdes mest, fordi der vil være slidtage. Med en god gulvafslibning bliver dit trægulv igen smukt og lækkert som nyt, og rummet vil fremstå som nyrenoveret.

Kan trægulve afslibes som gør-det-selv mand?

Du kan sagtens afslibe dit trægulv selv, men det kan ganske enkelt ikke betale sig. Der er voldsom konkurrence på udlejning af egnede maskiner, og pengene skal så hentes ind i indkøb af dyrt sandpapir og lak/olie, som du skal bruge meget af. En fagmand har det rigtige udstyr og  en nem adgang til langt billigere og bedre sandpapir og ikke mindst har han erfaringen og ekspertisen. Så for næsten den samme pris som du selv kan gøre det for, kan du få en fagmand til at gøre det. Så får du både et bedre resultat og du slipper for arbejdet.

Gulvafslibning frisker din bolig op

Med en gulvafslibning opfriskes dit gamle trægulv. Ridser og hakker fjernes og det oprindelige gulvafhoevling kommer til syne og er klar til en ny overfladebehandling. Og her kan du vælge imellem en række forskellige slags efter ønske. Ønsker du et blankt eller rustikke gulv i en lys eller mørk nuance? Det er kun fantasien der sætter grænser, og næsten ethvert ønske kan blive opfyldt. Du kan få mere information om gulvbehandling her på siden, ellers er du velkommen til at ringe og få gratis og uforpligende råd, inspiration og vejledning.