Slibning af trægulve udføres af Kurt Gulvmand. Her vil du også få god rådgivning og vejledning om muligheder samt hvad et trægulv kan give dig af glæder.

Ren harmoni med slibning af gulve

Brug denne hjemmeside til at stjæle ideer til din egen bolig. Kan det lade sig gøre at opfriske et gammelt og slidt hjem så det harmonerer med Feng shui-principper og bliver lækkert og elegant at leve i. Trægulve spiller en væsentlig rolle i ethvert hjem men også i den kinesiske filosofi feng shui. Her må det hele gå op i en højere enhed  så der skabes harmoni, balance og god energi i hjemmet.

Om Feng Shui og slibning af trægulve

Feng Shui er en flere tusinde år gammel asiatisk lære om , hvordan indretning, farver og former påvirker vores dagligdag. Her bliver dit hjem opfattet som en levende orfganisme, og det er vigtigt at vedligeholde alle dele af den med den korrekte indretning, som sker efter Feng Shui princippet. I korthed bliver hjemmet opdelt i 9 zoner, som er inddelt efter forskellige livstemaer, som visdom, helbred, rigdom og kærlighed. Det er den moderne form for Feng Shui som er mest interessant, fordi den er mere åben for symbolig. Det er ikke en religion som man skal følge slavisk, men nærmere et intuitivt værktøj, der er godt at have med sig når gulve, vægge, lofter skal renoveres og boligen skal indrettes på ny. For indretning af boligen handler mest om at finde ud af, hvem man er. Hjemmet er et levende væsen, og det er vigtigt at det taler ‘positivt’ til os, idet man skal omgive sig med ting, der giver god energi og gør dig glad. Du skal føle dig velkommen og omfavnet når du kommer hjem.

Slibning af trægulve er naturens kilde

Hvilke farver er gode i din bolig? Det kan der være mange meninger om, men det bedste råd er at bruge farver som gør dig glad. Hjemmet skal være et sted, hvor du oplader, og det skal give dig følelsen af velvære. Et lyst og nyafslebet trægulv flytter naturen ind i boligen og giver lyse og indbydende rum. Egedahl.dk er det meste natur som kan komme ind i stuen hvis naturen skal integreres i huset. Det er jo umuligt at få et stort træ, der vokser, ind i boligen.