Hvid olie er en rigtig god og populær gulvbehandling. Her benyttes en gulvolie med hvidpigment, som giver træet det eftertragtede lyse og hvide look. En hvid patina, som især unge mennesker godt kan lide og som skaber rum. Især i mørke boliger er det en perfekt overfladeløsning.

Hvid olie, hvid lak eller hvid lud

hvid olie og hvidpigmenteret olie og oliebehandling med gulvolieHvidpigmentering af trægulve giver en lys gulvoverflade med en hvid patina. Efter års brug kan trægulvet få et gå-hvidligt skær som kun bliver smukkere og smukkere jo længere tid der går. Om du vælger hvidpigmenteret olie, hvidpigmenteret lak eller hvidpigmenteret lud får du den hvide patina.  gAlle giver, som udgangspunkt, den samme hvidlige farve, men har en forskelligartet overflade og glans. Lyse og hvid trægulve giver en følelse af luft og velvære. Det er let og enkelt med lyse og hvide trægulve, så derfor ‘keep it simple’.  Det er den danske og skandinaviske måde at tænke på – hold det enkelt. Vi kander alle de gule og grimme lakerede trægulve. Men her er der virkelig noget markant anderledes. Og Kurt kan fixe det til billige penge.

Lyse eller hvide trægulve

Vi er jo også vant til at have lyse træsorter i vore skove, så det ligger i en naturlig forlængelse at have lyse eller hvidpigmenterede trægulve. Det skinner igennem i mange hjem, at vægge, karma og gulve bliver holdt i hvid og atter hvidt. Hvidt klarer hjernen og hjertet efter en travl arbejdsdag. Hele hjemmet holdes i rene, klare linjer med hvide puder, hvid dug, hvide gardiner men med møbler og interiør i kontrastfarver. Lyse trægulve er en udtryksfuld enhed som giver et fantastisk godt miljø, der giver plads til eftertanke, inspiration og nye idéer.

Trægulve forvandles med en gulvafslibning

De gamle og slidte trægulve forvandles med en gulvafhøvling eller gulvafslibning og ny gulvbehandling. Men et trægulv skal ikke kun være en flot og smuk flade – den skal også være funktionel og let at rengøre og vedligeholde. Med udgangspunkt i ønsket om at kombinere det funktionelle og praktiske med det gedigne håndværk som gulvafslibning jo er, er vi garanti for professionelt og solidt håndværk hvor rum, funktion og kvalitet går op i en højere enhed.