Gulvafslibning Tikøb som ses på billedet. Også tilbud på gulvafslibning, lej gulvsliber, gulvfjæl, gulvarbejde, nyslebet, rengøring af lakeret trægulv, gulvsliber udlejning tilbydes

Gulvafslibning Tikøb

Gulvafslibning Tikøb og afhøvling af gamle trægulve. Kurt Gulvmand løser dine gulvopgaver hurtigt og nemt i Tikøb. Du tilbydes alt indenfor opfriskning og forbedring af plankegulve, lamelgulve og parket. Ved at lade Kurt, din lokale gulvmand, udføre din næste gulvopgave, er du sikker på at gulvarbejdet udføres håndværksmæssigt korrekt. Ring, sms eller send en mail til Kurt og du vil hurtigt få et svar retur.

Gulvafslibning Tikøb

Gulvafhøvling eller gulvafslibning i Tikøb er en mulighed såfremt dit trægulv har set bedre dage. En afslibning er blid og nænsom hvorimod gulvafhøvling går i dybden af træet og fjerner niveauforskelle, dybe hakker og skævheder. Normalt er det nok med en afslibning, men i tilfælde hvor overfladen har fernis, fuldmaling, tæpperester, limrester og andet må der en afhøvling til.

“Forvent at få et smukt og slidstærkt trægulv når du benytter en professionel gulvsliber”, citat Kurt Gulvmand

Gør-det-selv gulvafslibning eller professionelt gulvarbejde?

Lad en professionel og dygtig gulvmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Trægulvet i dit hjem slides som tiden går med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand ordne med en gulvafslibning og ny overfladebehandling. En forbedring og fornyelse af et gammelt trægulv kan tilrådes, som kan anskaffes til en minimal pris. Måden er en afslibning og overfladebehandling med lud, lak, sæbe eller gulvolie, hvilket ikke er så dyrt som at købe et tilsvarende nyt trægulv.

Få en snak samt gode råd hos din gulvmand om:

Gulvafslibning Tikøb samt gulvklud, gulvafslibning esbjerg, afslibning af fyrretræsbord, afslibning af gulve fyn, afslibning køkkenbordplade, gulvfugning, pris afslibning af gulv

Gulvafslibning Tikøb

 • ludbehandling wiki
 • maling af trægulv fuger
 • pris på gulvsliber
 • ludbehandling af køkkenbord
 • priser på gulvafslibning
 • ludbehandling gammelt trægulv
 • vask af ubehandlet trægulv
 • ludbehandling af vinduer
 • afslibning af facade
 • ludbehandling af egetræsmøbler
 • ludbehandling med sæbespåner
 • gulvvask
 • sæbebehandlet sofabord

Priser på gulvafslibning Tikøb?

Det er ærgerligt såfremt dit trægulv for en ridse eller et hak. Heldigvis sker det sjældent, men er uheldet ude er det en skade, der kan fjernes med en gulvafslibning. Hos Kurt Gulvmand er kvalitets gulvarbejde en en selvfølge, og derfor er en professionel gulvservice at foretrække frem for gør-det-selv gulvarbejde.

Trænger dit trægulv til en gulvopfriskning?

Er dit trægulv blevet slidt, grimt og træls at se på, bør du altid sørge for at få udført en afslibning og ny gulvbehandling. Her er der mange muligheder for at skræddersy netop den gulvløsning du ønsker. At få opfrisket trægulvene i boligen så de lever op til dine ønsker og personlige stil, er noget nær de idéelle. Det er nemlig ærgerligt at gå rundt og se på grimme og nedslidte trægulve, når det nu kan være anderledes. Kurt Gulvmand er et lille og hyggeligt gulvfirma med en passion for træ og trægulve. Her er det den æstetiske løsning der tæller med trægulve i boligen som lever op afspejler din personlige stil og harmoni i hjemmet.