Gulvafslibning Tåstrup samt rengøring af ubehandlet trægulv, dørpanel, gulvsnedker, hvidpigmenteret  gulv , gulvdesign, mosaikgulv, gulvudbedring, afslibning korkgulv, gulvskrubbe

Gulvafslibning Tåstrup

Gulvafslibning Taastrup og omegn tilbydes af dygtig gulvsliber. Kurt Gulvmand har et team af dygtige og engagerede gulvspecialister som virkelig kan deres håndværk. Gulvslibere og gulvmænd der blandt andet arbejder i Taastrup og kan tiltræde med kort varsel. Altid billig gulvafslibning priser med gulvopgaver af forskellig slags, udført i høj kvalitet og med kort ventetid. Bor du i Taastrup og trænger dine trægulv til nyt liv, så kontakt Kurt for en gratis og uforpligtende snak.

“Gulvet er den mest iøjnefaldende flade, derfor er gulvafslibning en god investering”, citat Kurt Gulvmand

Gulvafslibning Taastrup?

Kurt Gulvmand har arbejdet for både erhvervskunder, private og offentlige i Taastrup, som alle har været tilfredse og glade for det gode samarbejde. Især når de vurderede det udførte gulvarbejde med prisen for gulvopgaven, var de overbeviste om at prisen ikke altid står mål med kvaliteten og burde have kostet mere. Blandt andet på grund af de solide arbejde og veludførte håndværk har Kurt en række faste og tilbagevendende kunder, som jævnligt vender tilbage.

Hvorfor benytte en gulvfagmand?

Hvorfor ikke lade en engageret og dygtig gulvmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet gulv i dit hjem. Dit gulv i boligen slides fra tid til anden med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand fjerne med en gulvopfriskning og ny behandling. En opfriskning af et nedslidt og gammelt trægulv kan tilrådes, der tilbydes til en minimal pris. Her benyttes en afslibning og gulvbehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket er billigere end at købe et nyt gulv.

Gulvafslibning Tåstrup og dørkarm, afslibe gulve, afslibning af bordplade, gulvbelægninger,  gulvvasker til trægulv, gulvplanke, oliebehandling af trægulve gør det selv

Gulvafslibning Tåstrup

Lak og lakering med gulvlak er det en god løsning?

Lak er helt klart en god løsning når et gammelt og slidt trægulv skal overfladebehandles. Alternativt kan jeg tilråde olie, lud, sæbe, voks eventuelt med hvidpigment. Især hvid lak, hvid olie og hvid lud er populære behandlinger. Lak fås med forskellig glans, herunder:

  • Ultramat
  • Mat
  • Halvmat
  • Halvblank
  • Silkemat
  • Højglans
  • Blank

Priserne på gulvafslibning Taastrup?

Når et trægulv har behov for nyt liv, er Kurt Gulvmand det helt rigtige valg. Her kan du, for små midler, få afslebet og efterbehandlet dine gulve enkelt og let. Her har du en professionel gulvpartner og gulvsliber man mange års erfaring, der kan rådgive om hvilke typer gulvbehandling der passer bedste til dine rum og bolig.

Her for du garanti for veludført håndværk

At få gulvarbejde udført i bedste håndværksmæssig kvalitet betyder meget, og derfor er Kurt et rigtig godt valg. Som en god gulvservice vil du få en vurdering og dialog om dine gulve, så i er sikker på at få det optimale udbytte. Alene det at skabe rum kan være svært, men med et lyst trægulv for du en rumvirkning som ikke kan beskrives. Med hvid lak, hvid olie eller hvid lud bliver den stor gulvflade pludselig visuelt større. For som bekendt skaber lyse farver større rum og mørke farver mindre. Såfremt du har spørgsmål til slibning eller afhøvling af dine trægulve, er du altid velkommen til at få en gratis og uforpligtende snak med Kurt.