Billig gulvmand i Store Heddinge tilbyder til arbejdskraft. Leder du efter en dygtig og professionel gulvsliber som kan afslibe og efterbehandle dine trægulve i Store Heddinge? Så er Kurt Gulvmand en god og solid gulvpartner. Her bliver alt gulvarbejde udført håndværksmæssigt korrekt på en nænsom og blid måde. Der er jo ingen grund til at fjerne mere af gulvet end højest nødvendigt.

Gulvafslibning Store Heddinge

Alt gulvarbejde udføres i 1. kvalitet med brug af miljøvenlige lud, olie og lakprodukter. Har du et trægulv i Store Heddinge som trænger til en ny overflade, så kontakt gerne Kurt Gulvmand for en snak og et godt tilbud. Her vil du altid få billig gulvafslibning priser og kort ventetid på alle gulvopgaver i København og på Sjælland.

Hvad er afslibning?

Udover at afslibe trægulve kan din gulvmand også afslibe andre former for træflader. Det er vigtig at det er træemner som er plane og vandrette, herunder:

 

 • Gulvafslibning i Store Heddinge udføres af dygtige gulvslibere. Herundergulvudseende, lej en gulvsliber, billigt hvidt gulv , afslibning af lakeret bord, gulvmaling, gulvhøjde, sæbe til trægulv, afslibning trappetrin

  Gulvafslibning Store Heddinge

  Dørtrin

 • Repos
 • Bordplader
 • Trapper
 • Plankegulve
 • Terrasse
 • Bræddegulve
 • Altan
 • Trappetrin
 • Trægulve
 • Lamelgulve
 • Parketgulve

Hvorfor benytte en professionel gulvsliber?

Hvorfor ikke lade en alsidig og professionel gulvsliber bistå dig med et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Trægulvet i dit hjem slides som tiden går med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt forny med en gulvopfriskning og ny gulvbehandling. En renovering af et gammelt og nedslidt trægulv kan anbefales, der kan udføres til en billig pris. Der anvendes en afslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

“Afslibning af boligens trægulve skaber glæde, velvære og hygge”, Citat Kurt Gulvmand

Pris for gulvafslibning Store Heddinge?

Kurt Gulvmand tilbyder at opfriske dine trægulve efter ønske. Der findes en række forskellig typer af gulvbehandling som har hver sit udtryk. Hvad med et lyst eller mørkt trægulv? eller måske med en blank eller rustik overflade? ja, mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien der sætter sin begræsning.

Hvorfor benytte Kurt Gulvmand?
Gulvafslibning Store Heddinge tilbydes af Kurt Gulvmand, samt gulvkræts, køkkengulv, rengøringsmiddel til trægulve, gulvefterspørgsel, gulvrengøring, gulvbehandlin, gulvgenre, gulvisse

Gulvafslibning Store Heddinge

Kurt er specialist i opfriskning af gamle trægule og benytter kun miljøvenlige produkter af højeste kvalitet. Alt gulvarbejde tilbydes til en overkommelig og fornuftig pris og især afslibning af trægulve til billig gulvafslibning priser. En investering i gulvrenovering kan betale sig og vil hurtigt tjene sig selv hjem. Gulvet er den største og mest iøjnefallende flade i hjemmet, hvilket er interessant i ‘salgsøjemed’. Her vil kunder til køb af bolig straks bemærke trægulvet og danne sig et førstehåndsindtryk på basis heraf. Derfor er en opfriskning af trægulv af stor betydning for det visuelle i boligen, og kan være det der skaber salg.