Gulvafslibning Stenløse og Ølstykke. Find nemt den lokale gulvmand i Stenløse. Leder du efter en dygtig gulvsliber der kan afslibe dine trægulv i Stenløse? er her løsningen. Kurt Gulvmand er en dygtig og erfaren gulvsliber som hurtigt og nemt kan udføres gulvafhøvling, gulvafslibning, gulvbehandling eller hvad der ellers er nødvendigt. Her får du udført professionelt gulvarbejde til en fornuftig pris.

“Spørg altid din lokale gulvmand, han bør have en chance”, citat Kurt Gulvmand

Gulvafslibning Stenløse

Gulvafslibning Stenløse samt afslibe bord, afslibning af mur, rense trægulv, let afslibning af gulve, pudse gulv, plankegulv afslibning, gulvpolering,  afslibning lakering gulve

Gulvafslibning Stenløse

På jagt efter et gulvfirma i Stenløse til at udføre gulvafslibning og gulvbehandling? Så kan Kurt Gulvmand hjælpe dig. En seriøs og troværdig og kvalitetsbevidst gulvpartner med stor erfaring. Kurt udfører næsten alle former for arbejdsopgaver indenfor gulvbranchen. Gulvrenovering, gulvbearbejdning, gulvreparation, gulvarbejde samt gulvopgaver.

Ring og få en snak med Kurt

Kontakt gerne Kurt idag og få en god snak om dine trægulve. Lad en flink og flink gulvfagmand være dig behjælpelig med etnyafslebet og nybehandlet gulv i dit hjem. Gulvet i din bolig slides som tiden går med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt ordne med en gulvopfriskning og ny gulvbehandling. En opfriskning af et nedslidt og gammelt trægulv er at foretrække, der kan udføres til en billig pris. Midlet er en gulvafslibning og gulvbehandling med sæbe, lak, olie eller lud, hvilket er billigere end at anskaffe et nyt trægulv.

Gulvfafslibning Stenløse samt gulvafhøvling og gulvbehandling, herunder korkgulv, gulvvoks, afslibning af malet gulv, dygtig gulvsliber, afslibning og lakering af gulve, billig gulvafslibning,  scenegulv

Gulvafslibning Stenløse

Hvad er prisen på gulvafslibning og gulvbehandling i Stenløse?

Gulvafslibning og gulvbehandling udføres i højeste kvalitet og på særdeles fornuftige vilkår. Kurt Gulvmand tilbyder billig gulvafslibning priser og kort ventetid på alt gulvarbejde, herunder gulvreparation, gulvrenovering samt gulvrestaurering.

Hvilken type gulvbehandling findes der?

Gulvbehandling udføres efter ønske med en gulvbehandling som modsvarer de drømme kunden har til den nyafslebet gulvoverflade. En gulvbehandling består normalt af en smuk og slidstærk overflade som forstærker gulvets visualietet og funktionalitet. Som standard gulvbehandling tilbyder Kurt følgende:

  • Lak
  • Hvid lak
  • Lud
  • Hvid lud
  • Olie
  • Hvid olie
  • Sæbe
  • Voks

eller måske indfarvning med bejdse i alle regnbuens farver. Ved lakering vil flere lag lak øge overfladens levetid og beskytte bedre mod slid og brug.