Gulvafslibning Solrød Strand og omegn tilbydes af dygtig og erfaren gulvmand. Gulvfirma i Solrød Strand kan hjælpe dig med alle mulige gulvopgaver, herunder afslibning af trægulve. Kurt Gulvmand er et rigtig godt valg med en meget professionel tilgang til gulvrenovering, gulvrestauering, gulvreparation og meget mere. Endvidere får du altid billig gulvafslibning priser som er meget konkurrencedygtige. Kontakt kurt idag og få en snak om trægulvene i din bolig,- så er du godt på vej til billige penge.

Gulvafslibning Solrød Strand

Gulvafslibning og gulvafhøvling har været en del af familien siden gulvfirmaets start. Kurt Gulvmand har i mange år drevet virksomheden efter de gamle håndværksmæssige traditioner og ny teknologi. Det er en god kombination og borger for godt håndværk og høj kvalitet. Kurt sætter en ære i veludført gulvarbejde hvor kvaliteten er i det gode gulvarbejde i Solrød Strand.

Kurt Gulvmand, – din personlige gulvmand

Lad en engageret og flink gulvfagmand hjælpe dig med et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Trægulvet i dit hjem slides som tiden går med ridser og hakker til følge. Det kan Kurt Gulvmand forny med en slibning og ny gulvbehandling. En fornyelse af et gammelt og nedslidt trægulv kan anbefales, som kan anskaffes til en fornuftig pris. Måden er en gulvafslibning og gulvbehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket ikke er så dyrt som at købe et nyt gulv.

Gulvafslibning pris i Solrød Strand?

Som et alternativ til at udskifte boligens trægulv, kan der udføres en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Med en afslibning opfriskes trægulve ved at fjerne den gamle overflade og påføre en helt ny. Det er også en måde at reparere skader, ridser, misfarvninger og hakker i træet. Der anvendes en gulvslibemaskiner, – en såkaldt ‘gulvsliber’, som er en stor elektrisk maskine til afslibning af træ og trægulve. Hvad indgår i prisen på gulvafslibning:

  • Materialer
  • Opbringning af maskiner
  • Rådgivning
  • Oprydning
  • Transport
  • Arbejdsløn

Hvad er en gulvafslibning?

Der anvendes sandpapir og en typisk gulvafslibning består af 4 – 5 afslibninger med forskellig kornet sandpapir. Dermed menes grovheden af det sandpapir som benyttes. Der startes med en grovkornet sandpapir som succesivt gøres finere, for til slut at anvende den helt fine. Herefter har gulvet den rette finish og overflade, så der kan påføres en ny gulvbehandling med lak, hvid lak, lud, olie eller hvid olie. I sjældne tilfælde hvor trægulvet er behæftet med fernis eller en anden besværlig overflade kan en gulvafhøvling være nødvendigt. Her anvendes en gulvhøvl som fjerner høvlspåner fra gulvoverfalden. Kontakt gerne Kurt Gulvmand for en snak om muligheder for dig og dit trægulv.