Gulvafslibning Østerbro der til virkelig fornuftig priser. Er du på udkig efter en dygtig, kompetent og erfaren gulvmand i Ølstykke? Så er Kurt Gulvmand et rigtig godt valg. Med mere end 25 års erfaring indenfor gulvbranchen, kan han løse alle gulvopgaver når det gælder træ og trægulve. Kurt er en dedikeret gulvhåndværker som brænder for sit erhverv. Han hjælper kunder med at få et smukkere og mere slidstærk trægulv i hjemmet.

“Trægulve er verdens mest benyttede byggemateriale”, citat Kurt Gulvmand

Gulvafslibning Østerbro

Gulvafslibning Østerbro samt gulvafhøvling og behandling med lak, lud og gulvolie. Herudover tilbydes også trægulv vask, gulvunderlaget, leje af gulvsliber, afslibning og lakering af gulve, klinkegulv, billig afslibning af gulve, afslibning af dørtrin

Gulvafslibning Østerbro

Gulvspecialist med stor erfaring tilbyder professionel gulvafslibning hver dag, året rundt i Østerbro. Kurt Gulvmand er din lokale gulvpartner i Ølstykke samt Københavns området og på Sjælland. Såfremt du har brug for en dygtig gulvmand, kan du søge på nettet eller benytte Kurt Gulvmand i Ølstykke. Han yder altid sit bedste for at give kunder og deres trægulve den bedste oplevelse og finish.

Er gulvafhøvling en mulighed?

I tilfælde hvor en gulvafslibning kommer til kort, må der anvendes en metode der er mere grov og ubarmhjertig. Her benyttes en gulvafhøvling som fjerner høvlspåner af træet, og benyttes når:

  Gulvafslibning Østerbro med smukke trægulv til følge. På billedet ses forskellige gulvslibemaskiner. Kurt tilbyder desuden gulvafslibning gør det selv, sort og hvidt ternet gulv , gulvslibning pris, lakeret trægulv rengøring, gulvmand, guvlskarn, afslibning af gulve gør det selv

  Gulvmaskiner til gulvafslibning Østerbro

 • Skævheder
 • Niveauforskelle
 • Fernis
 • Bølger
 • Dybe ridser og hakker
 • Fuldmaling
 • Spartelmasse

Hvem er Kurt Gulvmand?

Kontakt derfor Kurt allerede idag og få et rigtig godt gulvtilbud du ikke kan sige nej til. Lad en professionel og erfaren gulvsliber sørge for et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Dit gulv i boligen bliver slidt som tiden går med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt forny med en slibning og ny overfladebehandling. En forbedring og fornyelse af et gammelt trægulv er at foretrække, som kan anskaffes til en billig pris. Her benyttes en afslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at købe et tilsvarende nyt trægulv.

Hvor meget koster en gulvafslibning Østerbro?

Til afslibning af trægulve benyttes forskellige rekvisitter, maskiner og udstyr. Til en almindelig gulvafslibning anvendes der 5 forskellige typer gulvmaskiner; kantsliber, valsesliber, hjørnersliber, rondelsliber og en industristøvsuger. Der startes altid med en grovkornet sandpapir hvorefter der skiftes til en mellemkornet for til slut at benytte en helt finkornet. Der afslibes for at fo et flot look, så gulvet vil komme til at fremstå som nyt.

Hvad er en gulvafslibning?

Ved en typisk gulvslibning aftages der ca 1 mm af gulvoverfladen. Gulvafhøvling er en anden løsning hvor der anvendes en stor gulvhøvl, som ved hjælp af høvljern skræller høvlspåner af træet. Her fjernes der typisk 3 – 4 mm af selve gulvoverfladen, hvilket er rigtig meget for et massive trægulv. I langt de fleste tilfælde kan gulvmanden nøjes med en gulvafslibning, hvilket er en nænsom og blid proces til gavn for gulvet og pengepungen. Du kan få billig gulvafslibning priser her hos Kurt Gulvmand som er en af de mest konkurrencedygtige indenfor gulvbranchen.