Gulvafslibning på Nørrebro tilbydes. Vi sliber og behandler alle typer trægulve i Storkøbenhavn, til samme pris uanset hvor gulvarbejdet finder sted. Har du et trægulv, som du ønsker opfrisket med en ny gulvbehandling, så er det lige en gulvopgave for os. Dygtige gulvspecialister står klar til at hjælpe dig på Nørrebro til billig gulvafslibning priser.

“Når gør-det-selv afslibning er kedeligt og surt, så ring til Kurt”, citat Kurt Gulvmand

Gulvafslibning Nørrebro

I årevis har Kurt arbejdet med gulvarbejde på Nørrebro, og har opbygget en god solid kundekreds her. Det betyder også at en stor del af bydelen har trægulve som er blevet bearbejdet og behandlet af ham. Hvorfor ikke lade en alsidig og professionel gulvmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i dit hjem.

Et slidt trægulv må  friskes op

Gulvafslibning Nørrebro og gulvleje, høvle, gør det selv maling af gulv , gulvafslibning, rengøring af trægulve, oliebehandling af gulve, gummifuge, hvid gulv lak ,  gulvsme

Gulvafslibning Nørrebro

Gulvet i din bolig slides som tiden går med misfarvninger og ridser til følge. Det kan Kurt forny med en gulvafslibning og ny gulvbehandling. En renovering af et nedslidt og gammelt trægulv er en god løsning, som kan anskaffes til en billig pris. Her benyttes en afslibning og gulvbehandling med sæbe, lak, olie eller lud, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Det kan være lidt at en jungle at finde den rette gulvbehandling til boligen, for mulighederne er mange. Som standard findes der disse typer overfladebehandling:

  • Lak og lakering
  • Lud og ludbehandling
  • Olie og oliebehandling
  • Voks og voksbehandling
  • Sæbe og sæbebehandling

men det er også muligt at indfarve. Farvede trægulve med hvidpigment, som hvid olie, hvid lak eller hvid lud er det helt store hit. Bejdse med mørke og rene farver er også en mulighed.

Hvor meget koster en gulvafslibning på noerrebro?

Du får garanti for godt håndværk og særdeles fordelagtige priser på alt gulvrenovering. Her kan du altid få en skarp pris uanset hvad du skal have lavet ved dine gulve. Der benyttes udelukkende kvalitetsmaterialer og en række dygtige gulvslibere står klar til at hjælpe dig.

Få professionel hjælp til dine trægulve
Gulvafslibning Nørrebro og  stødkant, afslibning af bordplade, pris gulvafslibning, badeværelsesgulv, slibning af gulve priser, gulvmaskine, parketstav, afslibning  bordplade

Gulvafslibning Nørrebro

Her er det Kurt Gulvmand, der giver priser og som du får en snak med når du ringer. Vores gode gulvservice indeholder god gulvrådgivning og vejledning om muligheder og priser på afslibning og behandling af dine trægulve. Kurt får mange spørgsmål fra kunder som gerne vil have svar på forskellig ting, blandt andet hvad en afslibning med lud og olie koster? Her er svaret at man kan gå ind på hjemmesiden www.kurt-gulvmand.dk og få oplysninger om de forskellige gulvafslibning priser. Der findes både en prisberegner samt en prisliste med priserne på afslibning og de forskellige typer gulvbehandling som følger med.