Gulvafslibning Måløv tilbydes af Kurt Gulvmand. Alt gulvarbejde udføres professionelt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kurt Gulvmand brænder for sig fag og udfører en bred vifte af forskellige gulvarbejder, herunder gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud og olie.

Hvad er en gulvafslibning?

Arbejdsopgaverne tæller alt lige fre større gulvrenoveringsopgaver til fuldslibning og afslibning af gamle trægulve i Måløv. Her får du altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid på alle former for gulvrenovering.

Gulvafslibning Måløv

Gulvafslibning Måløv. Her på billedet ses en kantsliber igang med dagens afslibning. Kurt Gulvmand tilbyder også afslibningsforløb, gulvsort, gulvafslibning priser københavn, sæbespåner gulvvask, afslibning af lamelparket, afslibning af fernis, sildeben, hvid gulvmaling

Gulvafslibning Måløv

Har du gamle og slidte trægulve som du ønsker opfrisket og genoplivet i Måløv? Så kan Kurt Gulvmand helt sikkert hjælpe dig. Han laver ikke andet en gulvopfriskning hele dagen lang og har rigtig mange års erfaring og ekspertise. En gulvafslibning og gulvafhøvling er vejen frem når et gammelt gulv skal have et nyt og friskt udseende. Lad kurt hjælpe dig og du er godt på vej…..

“Et trægulv slides ved daglig brug, og derfor er den rette gulvrengøring vigtig”, citat Kurt Gulvmand

Lad en alsidig og alsidig gulvsliber sørge for et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig.

Hvordan renoveres et trægulv bedst?

Dit trægulv i hjemmet slides fra tid til anden med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand fjerne med en gulvopfriskning og ny behandling. En renovering af et nedslidt trægulv er tilrådeligt, der kan udføres til en minimal pris. Måden er en afslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at købe et nyt gulv.

Få en snak og gode råd hos din gulvmand om:

  Gulvafslibning Måløv. Her på billedet ses en kantsliber igang med afslibning af hjørner og kanter. Kurt tilbyder andet en afslibning, herunder afslibningsforløb, gulvsort, gulvafslibning priser københavn, sæbespåner gulvvask, afslibning af lamelparket, afslibning af fernis, sildeben, hvid gulvmaling

  Gulvafslibning Måløv

 • fernis gulve
 • sæbebehandling af ubehandlet egetræsbord
 • oliebehandling af egetræsmøbler
 • afhøvling af køkkenbord
 • sæbebehandling af ubehandlet egetræ
 • sæbebehandlet egetræsmøbler
 • rondelsliber
 • oliebehandling af træbord
 • ludbehandling af gammel loft
 • ludbehandling af møbler

Hvad er prisen på gulvafslibning og gulvbehandling i Måløv?

Ønsker du billig gulvafslibning priser? så kig med her hos Kurt Gulvmand. Her er du altid sikker på at kunne få udført gulvarbejde på særdeles fornuftige vilkår, uden at det koster en formue. Kurt har lave faste omkostninger og kan derfor hjælpe dig med en hvilken som helst gulvopgave til billige penge. Herunder gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvreparation og gulvrenovering.

Hvordan kan Kurt Gulvmand hjælpe dig?

Såfremt du har observeret, at boligens trægulve trænger til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte Kurt. Her vil du kunne få hjælp til at behandle hjemmets gulve, så der bliver flotte og fine at se på igen. Hos Kurt Gulvmand kan du nemlig få hjælpe til at vedligeholde dine trægulve, uanset om du har et plankegulv, parketgulv eller lamelgulv. Samtid kan kan Kurt hjælpe dig med gulvlægning, gulvmontering, gulvreparation og meget andet. Ved at få afslebet dine trægulv af en professionel gulvmand med erfaring, er gulvarbejdet i trygge hænder. Kontakt derfor Kurt og få en snak om dine trægulve og hvilke muligheder der er for at få et slidstærkt, smukt og holdbart gulv.