Gulvafslibning Lyngby udføres i høj kvalitet. Lad Kurt Gulvmand udføre alt gulvarbejde og gulvrenovering i dit hjem i Lyngby. Alle gulvarbejder, store som små, udføres til billig afslibning priser og i allerbedste kvalitet. Kontakt gerne Kurt for en snak og et uforpligtende og gratis tilbud, så er du godt på vej til at få et smukt trægulv tilbage i boligen.

Gulvafslibning Lyngby

Gulvafslibning Lyngby. På billedet ses en afslibning af trægulve. Kurt Gulvmand tilbyder også: fernis gulve, afslibning af dørtrin, slibning af trapper, gulvfolk, hvidt blankt gulv , hvidolie gulv , afslibning gulve, afslibning af møbler

Gulvafslibning Lyngby

Ønsker du flotte og nyrenoverede trægulve i Lyngby som du kan nyde hver dag? Så kig på Kurt Gulvmand’s hjemmeside http://kurt-gulvmand.dk og få inspiration. Her er altid et godt tilbud til nye kunder med billig gulvafslibning priser. Et nyafslebet trægulv skaber lyse og venlige rum. Derfor er en afslibning og overfladebehandling en rigtig god investering, og nok den renoveringstype som giver mest værdi for pengene.

“Gulvafslibning er den renoverings type hvor man får mest for pengene”, citat Kurt Gulvmand

Gør-det-selv gulvafslibning?

Hvorfor ikke lade en erfaren og engageret gulvfagmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig. Trægulvet i dit hjem slides fra tid til anden med hakker og ridser tilfølge. Det kan Kurt ordne med en afslibning og ny overfladebehandling. En genopfriskning af et nedslidt og gammelt trægulv kan tilrådes, som kan anskaffes til en fornuftig pris. Her benyttes en afslibning og gulvbehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et nyt trægulv.

Få en snak og gode råd hos Kurt om:

  Gulvafslibning Lyngby. Her på billedet ses afslibning af hjørner og kanter med en kantsliber. Også gør det selv afslibning gulve , afslibning af puds, gulvvirksomhed, afslibning af stole, guvlskade, gulvpude, guvlfriktion, gulvanordning tilbydes

  Gulvafslibning Lyngby

 • gulvhåndværk
 • gulvbehandling priser
 • ludbehandling af egetræs gulve
 • sæbebehandling af ubehandlet træ
 • ludbehandling maling
 • sæbebehandling af bordplade
 • maling gulv bad
 • olie til gulv
 • afhøvle bord
 • sæbebehandling af olieret gulv
 • afslibning af gulve gør det selv
 • afslibning af trapper

Pris på gulvafslibning Lyngby?

Priserne på gulvafslibning er ikke ens, og kan svinge en del del. Dog har Kurt Gulvmand helt faste gulvafslibning priser, som er konkurrencedygtige og til at komme i nærheden. Med andre ord koster det ikke en bondegård at få hjemmets trægulve frisket op, uanset om det gælder gulvafhøvling, gulvrenovering, gulvopgaver eller gulvbehandling.

Hvorfor vælge Kurt Gulvmand?

At vælge Kurt gulvmand sikrer at du får gulvarbejde udført i en rigtig god kvalitet, hvilket er det vigtigste når boligens gulv skal have nyt liv. Gør-det-selv afslibning er en mulighed som mange benytter sig af. Ved gulvsliber leje og udlejning af maskine til gulvafslibning er en billig afslibning muligt. Det er dog aldrig smart at forsøge sig med afslibning selv, idet man meget let kan komme til at lave fejl. Disse fejl kunne være undgået ved professionel hjælp. Ved at benytte en professionel gulvsliber og gulvfirma ville du være sikret et godt resultat, og her kunne Kurt Gulvmand være et oplagt valg.