Gulvafslibning Køge, Herfølge og hele vestegnen af dygtig gulvsliber med mange års erfaring indenfor gulvbranchen. Gulvmester med specialse i gulvrenovering og gulvrestaurering. Benyt Kurt Gulvmand i Køge, som med mange års gulverfaring opfrisker dine gamle trægulve så de bliver som nye. Billig gulvafslibning priser tilbydes uden at gå på kompromis med kvaliteten. Gulvargejde og gulvopgaver af forskellig slags tilbydes af dygtig gulvmand.

Gulvafslibning Køge

Gulvafslibning Køge med hvidt gulvmaling , gulvpris, gulvbas, afslibe trappe, afslibning af fliser, afslibning af gulve ved fraflytning, rengøring trægulv

Gulvafslibning Køge

Her du brug for en dygtig og erfaren gulvmand til opfriskning af dit gamle trægulv i Køge? Kurt Gulvmand afsliber gulve i alle størrelser, tykkelser og overfladebehandling. Du får dermed garanti for at dit trægulv bliver lige nøjagtig som du kunne ønske det. Og ikke nok med det for Kurt har altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid. Hvorfor ikke lade en dygtig og flink gulvfagmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig.

“Brug forårsrengøringen til at få dine trægulve afslebet”, citat Kurt Gulvmand

Et gammelt og slidt trægulv må opfriskes

Trægulvet i dit hjem bliver slidt som tiden går med hakker og ridser tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand fjerne med en afslibning og ny gulvbehandling. En fornyelse af et nedslidt trægulv kan anbefales, som kan fås til en billig pris. Måden er en afslibning og gulvbehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et nyt trægulv.

Få vejledning samt gode råd hos din gulvmand om:

 • afslibning af maling
 • afslibning af køkkenbordplade
 • ludbehandling af fyrretræsgulve
 • afslibe gulve
 • sæbebehandlet kommode
 • ludbehandling af fyrretræ
 • oliebehandling af skæfte
 • ludbehandling bord
 • afhøvling trægulv
 • tilbyd på gulvafslibning

Hvilke priser er der på gulvafslibning Køge?

Hvad skal man som kunde gøre når boligens trægulv trænger til en opfriskning? Det er naturligvis bedste at benytte en professionel gulvmand, – en rigtig fagmand med ekspertise og kompetence indenfor gulvforbedring og gulvopfriskning.

Gør-det-selv gulvafslibning?

Men det er også muligt at udføre afslibning af gulve ved hjælp af gulvsliber leje som gør-det-selv gulvmand. Såfremt du har mod på selv at springe ud i et sådant gulvarbejde, er det muligt at foretage gulvsliber leje og dermed leje en gulvslibemaskine til afslibning. En Sådan gulvslibemaskine er en nødvendighed for afslibning og findes som forskellige typer.

Udlejning af maskine til gulvafslibning og gulvsliber leje

Ved normal udlejning af gulvslibemaskiner findes der ofte de såkaldte ‘hobbymaskiner’ som er gulvslibere til hobbybrug og gør-det-selv arbejde. Disse er ofte af en svingende standard, idet de ofte ikke bliver renoveret og vedligeholdt korrekt. Gulvsliber leje kan du foretage her hos os, hvor vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt. Dette er professionelle gulvslibere som har meget tyngde og er tunge. De afsliber betydelige bedre end de såkaldte ‘hobbyslibere’.