Gulvafslibning Kirke Hyllinge og omegn udføres af dygtig gulvsliber og gulvmand. Gulvfirma Kurt Gulvmand er et mindre i Kirke Hyllinge, veletableret gulvforetagende med mange års gulverfaring indenfor bearbejdning og opfriskning af træ og trægulve. Gulvopgaver og gulvarbejde spænder vidt lige fra gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvafhøvling gulvafslibning.

Gulvafslibning Kirke Hyllinge?

Gulvafslibning Kirke Hyllinge og gulvlægning, gulvrestaurering, hvid gulv , gulvopfriskning, afslibning af egetræsbord, gulvsliber priser, gulvmåtte, gulvplads, gulvvask, hvid gulvolie

Gulvafslibning Kirke Hyllinge

Gulvafslibning i Kirke Hyllinge udføres bedst af Kurt. Kurt Gulvmand er simpelthen en af de bedste indenfor gulvbranchen. Når det kommer til gulvrenovering, gulrestaurering og afslibning af gamle trægulve, får du her en kvalitets løsning som kan passe ind i dit budget.

Kontakt Kurt Gulvmand

Hvorfor ikke lade en dygtig og engageret gulvmand sørge for et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig. Dit gulv i boligen bliver med tiden slidt med misfarvninger og ridser til følge. Det kan Kurt fjerne med en afslibning og ny overfladebehandling. En fornyelse af et gammelt trægulv kan tilrådes, som kan anskaffes til en fornuftig pris. Her benyttes en gulvafslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at købe et nyt gulv.

Få vejledning og gode råd hos Kurt om:

  Gulvafslibning Kirke Hyllinge og pris på gulvafslibning, afslibning af spisebord, gulvsliber udlejning, gulvareal, gulvafslibning kbh, pris afslibning af bordplade, gulvsprækker

  Gulvafslibning Kirke Hyllinge

 • ludbehandling af listelofter
 • sæbebehandling bøgebord
 • oliebehandling bordplade
 • hvid sæbebehandling
 • gulvvask lakerede gulve
 • ludbehandling af bøgetræ
 • oliebehandling af træbordplade
 • afslibning af malet gulv
 • ludbehandling fyr
 • fjerne ludbehandling
 • afslibning af fyrretræsgulv
 • oliebehandling af bordplader i egetræ

Hvad er prisen på gulvafslibning og gulvbehandling i Kirke Hyllinge?

Gulvafslibning er blot et af de gulvarbejder som Kurt Gulvmand udfører. Gulvafhøvling er en anden type gulvarbejde hvor mange ikke kender forskellen. En afslibning udføres med sandpapir, som nænsomt og blidt afsliber gulvoverfladen. En afhøvling derimod, skræller høvlspåner af trægulve som nærmest fræses af med en stor gulvhøvl og skarpe klinger.

Gulvafhøvling og gør-det-selv gulvafslibning?

At afslibe et trægulv er hårdt arbejde, – prøv selv at spørg gør-det-selv gulvslibere. Det giver sved på panden og ondt i ryggen som minimum, for ikke at tale om at bruge meget af sin fritid. Tid der kunne være brugt på familien og andet istedet. Vi anbefaler at betale de få kroner ekstra og benytte en professionel gulvmand. Så er du sikker på at gulvrenoveringen holder, og vil holde mange år fremover. Udover afslibning af trægulve, tilbyder kurt også trappeafslibning, afslibning af dørtrin, køkkenbordplader og andre vandrette flader i træ. Har du et emne i træ som trænger til en slibning, så kontakt kurt for en snak og et rigtig godt tilbud.