Gulvafslibning Kastrup. dørtærskel, sildebensparket, gulvpolering, guvlforespørgsel, slibning af gulv pris, gummigulv, hvid lud gulv , afslibning af gulve Kastrup

Dette er et gammelt billede med meget støv. Idag er det heldigvis anderledes. Nye gulvslibemaskiner opsuger det meste støv.

Gulvafslibning Kastrup, Tårnby, og Amager tilbydes. Benyt Kurt Gulvmand og få udført gulvarbejde i høj kvalitet. Bor du i Kastrup og ønsker at få opfrisket dine gamle trægulv, så kan Kurt hjælpe dig. Her får du en gulvservice ud over det almindelige med god gulvrådgivning, gulvvejledning samt gulvinspiration om ønsket. Endvidere vil få rådgivning om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Ethvert trægulv renoveres efter dine ønsker og behov som kunde.

Gulvafslibning Kastrup

Gulvafslibning udføres for de kræsne i Kastrup. Ved at vælge Kurt Gulvmand til din næste gulvopgave, bliver dit trægulv frisket op og renoveret lige efter dine ønsker. Det giver boligen særpræg og modsvarer din personlige stil og drømme. Blive en del af vore tilfredse kunder ved at kontakt Kurt for en snak om de mange muligheder.

“Gør-det-selv gulvafslibning er en mulighed, men professionel afslibning er bedst”, citat Kurt Gulvmand

Benyt en professionel gulvsliber til din næste gulvopgave

Hvorfor ikke lade en alsidig og engageret gulvfagmand bistå dig med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i dit hjem. Dit trægulv i hjemmet slides fra tid til anden med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt ordne med en slibning og ny overfladebehandling. En forbedring og fornyelse af et gammelt trægulv kan anbefales, der kan udføres til en billig pris. Der anvendes en gulvafslibning og overfladebehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

Få vejledning og gode råd hos din gulvmand om:

 • Gulvafslibning Kastrup. På billedet ses en enlig gulvmand igang med dagens gulvarbejde. Kurt Gulvmand udfører også gulvvase, leje af gulvsliber xl byg, gulvfuge, gulvæstetik, afslibning københavn, gulvudskiftning, gamle trægulve, stavparket, gulvtæppe, pris for afslibning af gulv

  Gulvafslibning Kastrup

  rensning af gulv

 • gør det selv gulvlægning
 • fjerne sæbebehandling
 • ludbehandling af loft med spray
 • fra sæbebehandling til oliebehandling
 • afhøvling af betongulv
 • hvidmalet gulv
 • Afslibning af gulve priser
 • sæbebehandling blanding
 • sæbebehandling fyrretræsgulv
 • ludbehandling af gulve pris
 • gulvbehandling gør det selv
 • ludbehandling reol
 • slibe trægulv

Priser på gulvafslibning Kastrup?

Afslibning af trægulve behøver ikke at koste en bondegård. Kurt Gulvmand tilbyder billig gulvafslibning priser på alle trægulve i Kastrup, København og hele Sjælland. Ingen gulvopgaver er for lille og ingen for stor, hvor alle typer gulvarbejde udføres, lige fra afslibning af et lille køkken til en stor gulventreprise i Odense eller København. Det kan være forskellig gulvanliggender som for eksempel gulvlægning, gulvmontering, gulvrenovering, gulvbearbejdning eller gulvrenovering.

Kurt Gulvmand er en dygtig og kompetent gulvpartner!

Uanset hvilken type gulvoverflade som skal afslibes, behandles eller saneres, så er Kurt Gulvmand det hel rigtige valg. Med stor viden indenfor gulvbranchen og mange års erfaring, har han en enorm træteknisk og gulvteknisk viden. Egenskaber som naturligvis kommer kunder til glæde, med perfekt gulvarbejde udført i aller bedste kvalitet. Du vil med garanti få et smukt nyafslebet trægulv, som er udført perfekt og håndværksmæssigt korrekt med en slidstærk overflade som vil holde mange år fremover.