Gulvafslibning Jyllinge? Så er Kurt den helt rigtige. Ekspert i gulvrenovering tilbyder billig gulvafslibning priser i Jyllinge og omegn. Kurt Gulvmand er klar til at påbegynde alle slags gulvopgaver, små som store.

Hvorfor skal jeg benytte Kurt Gulvmand?
Gulvafslibning Jyllinge og gulvsnavs, gulvspørgsmål, afslibning af lak, spaltegulv, gulvmand, afslibe , pungulv, gulvplads, slebet, guvlslise, afhøvle, gulvservice københavn

Gulvafslibning Jyllinge

Her får du tilbudt solidt håndværk, høj kvalitet samt billig gulvafslibning priser. Udover gulvafslibning tilbydes gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvlægning, gulvmontering samt gulvafhøvling og behandling. Afslibning af bordplader, køkkenborde, trapper, trappetrin, samt vindueskarme af træ, er endnu en specialitet fra Kurt Gulvmand. Her bestemmer du selv hvilken type gulvbehandling du ønsker på dit trægulv.

Gulvafslibning Jyllinge

Mangler du en gulvsliber eller gulvfirma i Jyllinge til at ordne dit trægulv? Så kan Kurt Gulvmand hjælpe. Han har masser af viden indenfor træ og gulvtekniske løsninger. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid samt gulvarbejde udført i rigtig god kvalitet. Hvorfor ikke lade en alsidig og professionel gulvmand være dig behjælpelig med etnyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig.

“Smukke trægulve burde være i ethvert hjem”, citat Kurt Gulvmand

Dit gulv i boligen slides som tiden går med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand fjerne med en afslibning og ny behandling. En opfriskning af et gammelt trægulv er at foretrække, der kan udføres til en fornuftig pris. Midlet er en afslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at anskaffe et nyt trægulv.

Få info samt gode råd hos Kurt om:

  Gulvafslibning Jyllinge og gulvafslibning priser pr. m2, afslibning gulve, hvid bejdse gulv , gulventreprenør, afslibning af trapper, kirkegulv, gulvbejdse, afslibning terrazzogulv

  Gulvafslibning Jyllinge

 • hvid gulvmaling
 • lokal gulvsliber
 • sæbebehandling af trægulv
 • oliebehandling af træ
 • afhøvle trappe
 • gulvslibning pris
 • sæbebehandlet køkkenbord
 • maling af cementgulv
 • rengøring af ubehandlet trægulv
 • ludbehandling af egetræ
 • oliebehandling beton
 • oliebehandling af køkkenbord
 • ludbehandling jem og fix

Hvad er prisen på gulvafslibning i Jyllinge?

Har du et trægulv som trænger til en gulvfornyelse, men er usikker på hvilke muligheder der er? Er du velkommen til at kigge ned i vores gulvforretning og gulvbutik for yderligere viden og gulvinspiration. Her vil du også kunne få et rigtig godt tilbud på afslibning af dine trægulve med billig gulvafslibning priser og gulvarbejde udført i høj kvalitet.

Din gulvmand

Kurt Gulvmand kan fortælle dig om de mange muligheder der er for netop den gulvtype og træsort som du har i dit hjem. Kurt kan også vise dig eksempler på forskellig typer gulvfuger, samt hvordan en fugning foretages såfremt du er gør-det-selv gulvmand. Apropos gør-det-selv gulvafslibning, så kan du foretage gulvsliber leje her hos Kurt. Lej af maskine til gulvafslibning kan foretages i vores gulvforretning og gulvbutik hvor der udlejes gulvslibemaskiner i hele sæt. Kurt udlejer kun professionelle gulvslibemaskiner og altså ikke de hobbymaskiner som man normalt kan leje i farvehandlere og byggemarkeder.