Gulvafslibning Værløse tilbydes af din lokale gulvmand. Kurt Gulvmand er din lokale gulvpartner og gulvfirma i Værløse. Uanset hvilken gulvopgave og gulvarbejder du skal have foretaget? Så kan Kurt hjælpe. Det eneste du skal gøre er at give Kurt et kald og få en snak om dine trægulve og hvordan du kan få den optimale gulvløsning. Fortæl lidt om dine ønsker og drømme og du vil få meget gode og billig gulvafslibning priser.

Gulvafslibning Værløse

Gulvafslibning Værløse og omegn. På billedet ses en gulvmand igang med dagens afslibning. Kurt Gulvmand tilbyder også: gulvoppudsning, rensning af gulv, afslibning laminatgulv, gulvslipning, afslibning af betongulv, gulvhøvl, gulvsand, gulvpriskonkurrence

Gulvafslibning Værløse

Benyt Kurt Gulvmand til afhøvling og afslibning af dine gulve i Værløse. Så er du sikker på at gulvarbejdet er i dygtige hænder med et smukt og slidtstærkt trægulv til følge. Her finder du alt inden for afslibning. Kurt har mange års erfaring med at få nyt liv i et gammelt trægulv med billig gulvafslibning priser i Værløse.

Hvilken gulvmand skal man benytte?

Lad en professionel og alsidig gulvmand hjælpe dig med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig. Trægulvet i dit hjem bliver slidt som tiden går med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand ordne med en gulvafslibning og ny gulvbehandling.

“Muligheder er der mange af for at opfriske et gammelt trægulv”, citat Kurt Gulvmand

En fornyelse af et nedslidt og gammelt trægulv kan tilrådes, som kan anskaffes til en fornuftig pris. Måden er en afslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

Hvilke muligheder er der for opfriskning af gamle trægulve?

Få inspiration samt gode råd hos din gulvmand om:

 • Gulvafslibning Værløse. Her på billedet ses før og efter en afslibning af boligens trægulve. Kurt Gulvmand er også leverandør i følgende: gulvafslibning tilbud, oliebehandlet gulv, oliebehandling af trægulve, gulvfakta, afslibning af bundmaling, gulvguide, gulvsøm, gulvstilart

  Gulvafslibning Værløse

  oliebehandling af bordplader

 • afslibning af bord
 • oliebehandling bordplade
 • ludbehandling af gulv
 • gulvsliber priser
 • gulvafslibning priser pr. m2
 • gulvvask trægulv
 • sæbebehandling egetræsbord
 • afslibning lakering gulve
 • maling af trægulv hvid
 • ludbehandling douglas
 • afslibning af mur
 • ludbehandling af parketgulv

Priser på professionel gulvafslibning Værløse?

Hvordan ser dit trægulv ud? Er du på udkig efter et gulvfirma eller gulvsliber til opfriskning af dine trægulve? Normalt skelner man imellem en gulvafslibning eller gulvafhøvling. De to begreber benyttes i flæng, men der er faktisk en stor forskel. Til gulvopfriskning anvendes, som udgangspunkt, en afslibning som ved hjælp af sandpapir sliber den oprindelige overfalde væk.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Modsat en gulvafhøvling hvor skarpe klinger skræller 3 – 4 mm høvlspåner af overfladen. En afhøvling skal altid efterfølges af en afslibning for at få en overflade som kan efterbehandles på ny. En gulvafslibning kan benyttes, så lang tid der ikke er ekstremt dybe hakker, ridser og huller i træet. Gulvafhøvling kan kun udføres på bløde træsorter som fyr og gran og altså ikke på eg, bøg og ask. Ønsker du yderligere info kan du kontakte Kurt. Som en god gulvservice vil du få gulvinspiration, gulvrådgivning, gulvvejedning og billig gulvafslibning priser.