Gulvafhøvling og gulvafslibning Ørestaden tilbydes af solid og erfaren gulvsliber. Kurt Gulvmand er din professionelle fagmand i Ørestaden. Her kan du få billig gulvafslibning priser samt gulvarbejde udført i allerbedste kvalitet. Godt gulvhåndværk, fornuftige priser og overholdelse af alle deadlines er en selvfølge her hos Kurt Gulvmand. Har du et trægulv som mangler en smukker og mere holdvar overflade, er Kurt den helt rigtige håndværkere til en sådan gulvopgave.

Gulvafslibning Ørestaden

Flot og veludført gulvafslibning samt god kvalitet i Ørestaden, er hvad du kan forventet hos Kurt Gulvmand. Kurt og hans medarbejdere er altid veloplagte og klar til at udføre kvalitets gulvarbejde til billig gulvafslibning priser. Her bliver trægulve bearbejdet med stor erfaring og udført efter bedste håndværks principper samt kundens fulde tilfredshed.

Gulvafslibning Ørestaden og Ørestad. Kurt Gulvmand er din lokale gulvpartner i Ørestaden. Han tilbyder alt indenfor gulvreparation, gulvlægning og gulvmontage.

Gulvafslibning Ørestaden

Benyt en rigtig professionel gulvmand

Lad en erfaren og alsidig gulvsliber sørge for et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Dit gulv i boligen bliver slidt som tiden går med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt ordne med en afslibning og ny overfladebehandling. En genopfriskning af et gammelt trægulv er at foretrække, der tilbydes til en minimal pris. Der anvendes en gulvafslibning og overfladebehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket er billigere end at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

Hvordan tjekker jeg tilstanden af et trægulv?

Det kan være svært at undersøge et trægulv uden at have en træteknisk og gulvteknisk erfaring. Derfor må du overlade den del til en gulvsliber og erfaren gulvmand. Han vil udføre en gulvtilstandsraport med et gulvtjek og gulvvurdering til følge. Her vil blandt andet følgende blive kontrolleret:

  • Er gulvet lagt rigtigt?
  • Dybe ridser og hakker
  • Overfladebehandling
  • Fastgørelse
  • Belægning iøvrigt
  • Skader
  • Er der fejl og mangler
  • Undergulvet
  • Isolering
  • Råd og svamp
Gulvafslibning Ørestaden og gulvafhøvling. Gulvbehandling med lak, lud, sæbe og gulvolie. Hvid olie, hvid lak og hvid lud. Hvidpigmenterede trægulve er populære og kan helt klart anbefales.

Gulvafslibning Ørestaden

Hvad er priserne på gulvafslibning Ørestaden?

Der udføres altid smukt og professionelt gulvarbejde. En gulvafslibning kan få dine slidt og gamle trægulve til at se ud som nye igen. Derfor er du altid sikker på et rigtig godt og veludført gulvarbejde med hjælp fra Kurt. Med mere end 25 år indenfor gulvbranchen er det ikke erfaring der mangler, tværtimod besidder Kurt en unik træteknisk og gulvteknisk viden om alt gulvrenovering. Herunder alt lige fra gulvafslibning og gulvafhøvling til gulventrepriser og gulvsanering.

Vær sikker på et godt resultat, benyt en fagmand

Der er ingen gulvarbejde som Kurt og hans gulvslibere ikke kan klare, uanset om det gælder gulvlægning, gulvreparation, gulvproduktion eller gulvrenovering. Som kunde hos Kurt får du en rigtig god gulvservice med gulvrådgivning, gulvvejledning samt gulvinspiration, om ønske. Mange kunder spekulerer i om deres trægulv skal afhøvles eller afslibes, men det er ikke et kundeanliggende. Kurt udfører det gulvarbejde som er nødvendigt, hverken mere eller mindre. Så spørgsmålet bliver overflødigt idet trægulvet renoveres som aftalt uanset hvilke processer som gulvmanden gør brug af.