Gulvafslibning Humlebæk samt hvid lud gulv, priser på afslibning af gulve, ludbehandlet gulv, afslibning af trappe, plankegulv, gulvteknik, gulvvarme, hvid matlak gulv , afslibning af lakerede gulve

Gulvafslibning Humlebæk

Gulvafslibning Humlebæk og omegn? Kurt Gulvmand har mere end 25 års erfaring med afslibning og afhøvling af trægulve i Humlebæk. Ring nu og få en uforpligtende snak om mulighederne for at opfriske dine gamle trægulve. Kurt afsliber, behandler og vedligeholder alle former for plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Ring idag hør nærmere om hvordan dine trægulve kan friskes op, samt hvilke muligheder der er for at få et smukt og slidstærkt trægulv.

Gulvafslibning Humlebæk

Gulvfirma og gulvvirksomhed i Humlebæk med fokus på detaljerne i håndværket. Med en stor træteknisk og gulvteknisk erfaring hjælper Kurt gerne med gulvrådgivning, gulvvejledning og inspiration til din næste gulvopgave.

Brug altid en fagmand til dine trægulve

Hvorfor ikke lade en dygtig og flink gulvmand være dig behjælpelig med et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Dit gulv i boligen slides som tiden går med misfarvninger og ridser til følge. Det kan Kurt Gulvmand fjerne med en slibning og ny behandling.

“Invester i dit trægulv, – lad det afslibe”, citat Kurt Gulvmand

En forbedring og fornyelse af et nedslidt trægulv er en god løsning, som kan anskaffes til en fornuftig pris. Måden er en gulvafslibning og overfladebehandling med sæbe, lak, olie eller lud, hvilket er billigere end at købe et tilsvarende nyt trægulv.

Hvad tilbyder Kurt Gulvmand ud over gulvafslibning?

Afslibning af trægulve har altid været Kurt’s hovedbeskæftigelse. Afslibning af andre træemner er også muligt og udføres rigtig meget, herunder:

 • Gulvafslibning Humlebæk og hvid gulvmaling trægulv , afslibning af lakerede møbler, hvidt trægulv , afslibning af bord, oliering af gulv gør det selv

  Gulvafslibning Humlebæk

  Gulvafhøvling / Afhøvling af gulve

 • Montering af lister
 • Lægning af alle typer gulve
 • Afslibning af dørtrin
 • Afslibning af trapper
 • Afslibning af køkkenbordplade
 • Gulvbehandling
 • Reparationer af gulve
 • Gulvafslibning / afslibning af gulve
 • Mellemslibning / let slibning af gulve

Med andre ord er der næsten ingen begrænsning for hvad og hvormeget der kan afslibes, blot emnerne er vandrette og lige.

Priser på professionel gulvafslibning Humlebæk?

Ønkser du gulvinspiration og vide om sidste nyt gulvtrends og gulvmode? Er du velkommen til at kigge forbi vores gulvfirma, hvor Kurt har en gulvbutik med mange forskellige gulvtyper. Her er et gulvgalleri med forskellige træsorter, herunder fyr, gran, eg, bøg og ask. Her vil der altid være en gulvfagmand til stede som har stor viden indenfor netop gulvtyper og træsorter. For det meste er det Børge som står i butikken og kunder kalder ham Gulvbørge.

Hvem er Gulvbørge?

Gulvbørge har arbejdet det meste af sit liv indenfor gulvbranchen og er vel det man betegner som en gulvnørd. Han arbejder nu som en gulvkonsulent og gulvfagmand, og kan svare dig på alle de spørgsmål du end måtte have. Endvidere tager han ud og laver gulveftersyn med gulvvurdering og gulvtjek. Hos Kurt Gulvmand vil du altid gå billig gulvafslibning priser og gulvarbejde udført på bedste måde. Du vil nu få et trægulv som er omdannet fra en slidt og grim overflade til et nyafslebet, pænt og slidstærk ditto.