Gulvafslibning Holmen tilbydes af Kurt Gulvmand. Søger du en kompetent gulvpartner indenfor gulvafslibning og gulvbehandling på Holmen? Så kommer du næsten ikke uden om Kurt Gulvmand, din lokale gulvmand.

Fornuftige priser på afslibning
Gulvafslibning Holmen samt afhøvling til billig priser. Alt i afslibninger og afhøvlinger samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller gulvolie.

Gulvafslibning Holmen

Billig gulvafslibning priser når det gamle trægulv skal friskes op. Her benyttes en stor gulvslibemaskine, som ved hjælp af sandpapir fjerner alt den gamle overfladebehandling så der kan påføres en ny. Her kan du vælge imellem forskellige typer, herunder lakering, ludbehandling, voksbehandling, oliebehandling og meget mere. Indfarvning med bejdse eller hvidpigment er også en mulighed, for eksempel med hvid lak, hvid lud eller hvid olie.

Gulvafslibning Holmen

Få det meste ud af dit trægulv! Benyt en professionel gulvsliber eller gulvfirma. Hjemmegjort gulvafslibning er en mulighed men kan ikke tilrådes. Derimod er brugen af en dygtig gulvpartner helt klart at foretrække og prisen forskellen er ikke særlig stor. Gulvafslibning og gulvbehandling er den form for boligrenovering som har den største visuelle effekt for de færreste penge.

Ring til Kurt og få en snak

Lad derfor en professionel og flink gulvmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig. Trægulvet i dit hjem bliver med tiden slidt med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand forny med en slibning og ny overfladebehandling. En renovering af et nedslidt trægulv kan anbefales, der kan udføres til en billig pris. Måden er en afslibning og gulvbehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket er billigere end at købe et nyt gulv.

Hvorfor skal jeg vælge Kurt Gulvmand til gulvafslibning?

Mulighederne er mange når der skal vælges gulvsliber og gulvmand. Kurt Gulvmand er blot én af mange dygtige gulvmænd, som leverer et rigtig godt stykke gulvhåndværk. Her er argumenterne for at vælge Kurt:

  • Jeg leverer et flot resultat hver gang
  • Jeg løser opgaver professionelt og til tiden
  • Mine priser starter ved 70 kr. pr. m2.
  • Jeg leverer kun kvalitetsløsninger
  • Jeg dækker hele København, herunder Frederiksberg
  • Jeg bruger kun kvalitetsprodukter for det bedste slutresultat
  • Jeg har gode priser
  • Jeg har mere end 30 års erfaring

Ved at vælge Kurt går du ikke helt galt i byen, og han er en af landets mest erfarne gulvmænd overhovedet.

Hvilke priser er der på gulvafslibning Holmen?

Gulvafslibning Holmen og i Storkøbenhavn. Også gulvteknisk og træteknisk rådgivning. Tilstandsvurdering og mange andre ting

Gulvafslibning Holmen

At være så heldig at kunne arbejde med træ som materiale, er ikke mange beskåret og derfor ser vi ser vi kollegaer indenfor gulvbranchen som er særdeles glade for at arbejde med dette fantastiske og unikke materiale. At have naturen indenfor i boligen på denne måde er helt unik og fantastisk. Alene det at sætte fødderne på et trægulv føles varmt op igennem hele kroppen, modsat mange andre typer gulve som marmor, beton, klinker og fliser som altid er kolde. Træ derimod udgyder varme og man har en dejlig følelse af at gå på træ, dette fantastiske naturens materiale.

Kurt er specialist i bearbejdning af træ og trægulve

Bearbejdning af træ og trægulve er et håndværk for sig, hvor gulvteknik og træteknik til stadighed er en viden som nødvendigvis skan besiddes. Netop dette gør, at gør-det-selv gulvarbejdes skaber udfordringer for gør-det-selv gulvfolk. Alene dette at gribe en gulvafslibning an på den rette måde er ganske svært, især når man som tommelfingerregel siger at ‘forarbejdet’ er det halve arbejde. Med andre ord er forarbejdet ikke gjort ordentlig, vil gulvafslibningen aldrig lykkes og blive en succes.