Gulvafslibning Hørsholm og afslibning bord, gulvproblemer, bone gulv, afslibning af bord, gulvopvarmning, tæppe, vask af trægulv, billig gulvafslibning københavn

Gulvafslibning Hørsholm

Gulvafslibning Hørsholm udføres af dygtig gulvsliber og gulvmand. Fast lav pris og kort ventetid på gulvafslibning hos Kurt Gulvmand. Her får du en personlig service med dialog om muligheder for at forbedre og opfriske dine trægulve. Her tages dine ønsker og drømme alvorligt med hensyn til udseendet af dit nyafslebne trægulve. Du får gulvinspiration samt kvalificeret gulvvejledning og gulvrådgivning. Lad det komme an på en prøve, – kontakt Kurt idag og få en snak om dine trægulve og muligheder.

Gulvafslibning Hørsholm

Uanset om du har brug for en gulvmand eller gulvfirma til at afslibe dit trægulv, er Kurt Gulvmand altid parat til at rykke ud med en hurtig gulvservice. Ønsker du dine plankegulve, parket eller lamelgulve frisket op af en dygtig gulvsliber i Hørsholm, så er du på den rigtige hjemmeside.

Professionel gulvafslibning og gulvbehandling

Lad en dygtig og engageret gulvmand sørge for et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig. Dit trægulv i hjemmet bliver med tiden slidt med hakker og ridser til følge. Det kan Kurt ordne med en afslibning og ny behandling. En renovering af et gammelt trægulv kan anbefales, der tilbydes til en billig pris. Der anvendes en gulvafslibning og overfladebehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at anskaffe et nyt trægulv.

Få info og gode råd hos Kurt om:

  Gulvafslibnign Hørholm og pris for afslibning af gulv, afslibning af facade, afslibning træterrasse, trægulv hvid ask , afslibning af metal, guvlkost, gulvleje, høvle

  Gulvafslibning Hørsholm

 • ludbehandling af løvtræ
 • ludbehandling tørretid
 • rengøring af trægulv
 • oliebehandle bord
 • oliebehandling af bordplader
 • leje afhøvling af gulve
 • gulvafslibning københavn
 • sæbebehandling træ
 • fraflytning afslibning af gulve
 • afslibning betongulv

Priser på afslibning af trægulve i Hørsholm?

Du behøver ikke at sørge for du kan blot ringe til Kurt eller Gulvbørge. Hvert gulvemne bearbejdes så blidt og nænsomt som overhovedet muligt når det drejer sig om træ og trægulv. Kurt Gulvmand har altid arbejdet med træ som gulvmateriale og gulvbelægning, og har dermed ikke særlig meget forstand på beton, marmor, vinyl, linoleum eller gulvtæpper.

Store som små gulvarbejder udføres i Hørsholm

Alle størrelser af gulvarbejder har sin berettigelse, lige fra de mindste køkkengulve til større gulvrenoveringer og gulventrepriser. Med andre ord er Kurt en alsidig gulvsliber og gulventreprenør, der klarer alt indefor trægulve, lige fra gulvrenovering til gulvbearbejdning og gulvlægning. Endvidere er vi et af de få gulvfirmaer, som har specialiseret sig i gulvrestaurering, hvor gamle trægulve bringes tilbage til det oprindelige udseende fra dengang det blev lagt fra 200 til 300 år siden. Det kræver viden og kendskab til de oprindelige gulvværktøjer og rekvisitter, idet det kun er dem man må benytte. Med andre ord skal trægulve bringes tilbage til oprindelig stand med de oprindelige værktøjer, rekvisitter og materialer. Det stiller særdeles store krav til Kurt som gulvspecialist, men er også en udfordring som Kurt og hans mænd er stolte over at kunne udføre.