Gulvafslibning Hellerup med nyslebet, rengøring af lakeret trægulv, gulvsliber udlejning, gulvklud, gulvafslibning esbjerg, afslibning af fyrretræsbord, afslibning af gulve fyn

Gulvafslibning Hellerup

Gulvafslibning Hellerup udføres af dygtige gulvfolk med mange års erfaring. Med speciale i træ og trægulve er Kurt Gulvmand en dygtig og seriøs gulvpartner når det gælder gulvafslibning og gulvbehandling i Hellerup. Afslibning af trapper, gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvreparation, gulvfugning, gulvrenovering og gulvrestaurering er blog nogle af de gulvarbejder som Kurt evner. Har du behov for gulvopgaver som gulvlægning, gulvmontering, så kan det også klares.

“Afslibning af trægulve er en billig form for gulvrenovering”, citat Kurt Gulvmand

Gulvafslibning Hellerup

I Hellerup findes der en række lokale gulvfirmaer til gulvopfriskning af slidte og gamle trægulve. Kurt Gulvmand er nok den ældste og mest erfarne, hvilket skal komme dig som kunde tilgode. En bred gulvteknisk og træteknisk viden gør Kurt til noget helt specielt og et ikon indenfor opfriskning og forbedring af træ og trægulve.

Benyt Kurt Gulvmand, – en rigtig gulvmand

Lad en  flink gulvmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Dit trægulv i hjemmet slides fra tid til anden med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand forny med en gulvafslibning og ny gulvbehandling. En forbedring og fornyelse af et gammelt trægulv er en god løsning, som kan anskaffes til en billig pris. Her benyttes en afslibning og overfladebehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket ikke er så dyrt som at købe et nyt gulv.

Gulvafslibning Hellerup med afslibning køkkenbordplade, gulvfugning, pris afslibning af gulv, afslibe bord, afslibning af mur, rense trægulv, let afslibning af gulve

Gulvafslibning Hellerup

Hvad kan afslibes af Kurt Gulvmand?

Træ og emner af træ kan med fordel for- og efterbehandles af Kurt Gulvmand. Her afslibes træet med sandpapir som fjerner den gamle overfladebehandling. Et nyafslebet træ flade kan herefter påføres ny behandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget andet. Følgende typer træflader kan bearbejdes:

 • Parketgulve
 • Dørtrin
 • Repos
 • Bordplader
 • Trapper
 • Plankegulve
 • Terrasse
 • Bræddegulve
 • Altan
 • Trappetrin
 • Trægulve
 • Lamelgulve

Har du andre træemner til afslibning og efterbehandling? Så kontakt Kurt for en snak.

Pris på gulvafslibning Hellerup?

Kurt Gulvmand har billig gulvafslibning priser og kvaliteten på det færdige gulvarbejde er naturligvis i orden. Det vigtigste for os er, at du som kunde, bliver tilfreds med det endelige resultat. Vores store erfaring og gulvekspertise er din garanti for et veludført gulvarbejde som lever op til de strengeste håndværksmæssige krav.

Er der garanti for ydført håndværk?

Gulvbranchen har en række udfaldskrav som gulvfirmaer skal leve op til med hensyn til kvaliteten af gulvafslibning og gulvarbejde generelt. Kontakt os og vi vil give dig et rigtig skarpt tilbud med billig gulvafslibning priser og kort ventetid. Her kan du få udført lige nøjagtig det gulvarbejde du vil, og som lever op til dine ønsker og drømme. Kurt Gulvmand ligger vægt på dialog som en del af en god gulvservice. Her vil du blive spurgt ind til dine drømme for dit trægulv. Og hvis der er noget som Kurt Gulvmand er god til, er det at indfri drømme. Her vil du få et nyafslebet trægulv som vil fremstå smukt og slidstærkt i mange år frem.