Gulvafslibning Gilleleje tilbydes af dygtig gulvsliber med mange års erfaring Spar tid og penge! Få billige gulvafslibning priser og kort ventetid hos Kurt Gulvmand, – din lokale gulvmand. Få et godt tilbud på afslibning af dine trægulve i Gilleleje og lad Kurt Gulvmand vise hvad han kan. Med en gulvafslibning vil din bolig blive forvandlet på et kort øjeblig med en smukt trægulv. Gulvet er en stor og iøjefaldende flade i boligen, og derfor er en afslibning og gulvbehandling af stor betydning.

Gulvafslibning Gilleleje

Gulvafslibning Gilleleje og hvid gulvmaling trægulv , afslibning af lakerede møbler, hvidt trægulv , afslibning af bord, oliering af gulv gør det selv

Gulvafslibning Gilleleje

Hvem er gulvmand i Gilleje? Har du et trægulv og er du på udkig efter et gulvfirma i Gilleje? Så har vi den rette gulvsliber til dig. Kurt Gulvmand er en rigtig dygtig gulvpartner med mange år indenfor gulvbranchen. Han har en bred gulvteknisk og træteknisk viden om alt indenfor træ og trægulve. Lad en flink og erfaren gulvmand sørge for et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig.

Få et smukt og slidstærkt trægulv

Dit trægulv i hjemmet bliver med tiden slidt med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand ordne med en gulvopfriskning og ny behandling. En opfriskning af et nedslidt trægulv kan anbefales, der kan udføres til billige penge. Der anvendes en afslibning og overfladebehandling med lud, lak, sæbe eller gulvolie, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

“En gulvsliber uden tricks og staldtips, er ikke en rigtig gulvmand”, citat Kurt Gulvmand

Hvad er en gulvafhøvling?

Afhøvling af trægulve foretages med en stor gulvhøvl. Det er en ultimativ og hård proces som virkelig arbejder sig ned i træets dybde. I alle tilfælde hvor gulvafslibning ikke er muligt, er gulvafhøvling det eneste alternativ. Som tommelfingerregel udføres afhøvling af trægulve ved følgende:

 • Gulvafslibning Gilleleje og omegn. Kurt Gulvmand tilbyder desuden gulvsnavs, gulvspørgsmål, afslibning af lak, spaltegulv, gulvmand, afslibe , pungulv, gulvplads, slebet, guvlslise, afhøvle, gulvservice københavn

  Gulvafslibning Gilleleje

  Skævheder

 • Niveauforskelle
 • Fernis
 • Bølger
 • Dybe ridser og hakker
 • Fuldmaling
 • Spartelmasse

samt i tilfælde hvor gulvsliberen eller gulvfirmaet vurderer at afhøvling er løsningen for at få en bestemt (den rette) finish og overflade. Det kræver viden og mange års erfaring at være operatør på en gulvafhøvling, og derfor er denne proces ikke muligt for gør-det-selv folk.

Hvor meget koster en gulvafslibning og efterbehandling i Gilleleje?

For at et gulvarbejde kan udføres korrekt, må der ikke være spartelmasse, fernis, lim, fuldmaling, skråvægge eller tæpperester på gulvet. I modsat fald vil vi påregne et tillæg til fjernelse af disse ekstra elementer. Med mere end 25 års erfaring med afslibning og behandling af trægulve, har vi en vis rutine i afgivelse af tilbud, vurdering af trægulv samt at udføre gulvarbejde håndværksmæssigt korrekt. Det betyder også, at du får en rigtig god gulvservice samt billig gulvafslibning priser på alt gulvarbejde.

Billig gulvafslibning priser Gilleleje

Det har været et mål, lige siden gulvfirmaets start, at kunne tilbyde fornuftige priser på afslibning og behandling af trægulve. Kurt Gulvmand arbejder selv i marken, og har ingen fordyrende led som chefter, dyre biler og andet. Lave faste omkostninger kommer naturligvis vore kunder tilgode med tilsvarende billig gulvafslibning priser. Det skaber naturligvis panderynker i gulvbranchen, men for Kurt er det ikke nødvendigt at leve over evne med dyre vaner. Derfor er valget at Kurt Gulvmand til din næste gulvopgave, et godt valg.