Gulvafslibning Frederiksværk og gulvudskiftning, gamle trægulve, stavparket, gulvtæppe,  pris for afslibning af gulv, gulvudseende, lej en gulvsliber, billigt hvidt gulv

Gulvafslibning Frederiksværk

Gulvafslibning Frederiksværk udføres bedst og billigst af Kurt Gulvmand. Ved at benytte Kurt Gulvmand er det hurtigt og nemt at få opfrisket hjemmets gulve. Gulvet i en bolig er den største sammenhængende flade og den mest iøjnefaldende. Derfor har det utrolig stor effekt at foretage en gulvafslibning og ny gulvbehandling. Det ved ejendomsmæglere alt om, for gulvafslibning kan forskellen på en potientiel kundes valg af bolig. I salgsøjemed er der en stor gevinst ved at lade boligens gamle og slidte trægulve frisket op med billig gulvafslibning priser fra Kurt Gulvmand.

Gulvafslibning Frederiksværk

Kurt Gulvmand har mange års erfaring med gulvafhøvling og gulvafslibning i Frederiksværk, Hundested og mange andre steder i Nordsjælland. Denne særlige ekspertise gør, at Kurt også kan hjælpe dig uanset hvilke processer der er nødvendigt. Overvejer du et lyst eller mørkt trægulv? Eller måske med en blank eller ru overflade? Ja, mulighederne er mange.

“En god kundedialog er vigtig for et godt resultat”, citat Kurt Gulvmand

Kurt har en god gulvservice som hjælper dig på vej med god gulvrådgivning, gulvvejledning samt gulvinspiration. Hvorfor ikke lade en engageret og dygtig gulvmand hjælpe dig med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig.

Misfarvninger, slid, ridser og hakker

Dit trægulv i hjemmet slides som tiden går med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt forny med en gulvafslibning og ny overfladebehandling. En genopfriskning af et gammelt trægulv kan anbefales, som kan fås til en billig pris. Her benyttes en afslibning og overfladebehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at købe et nyt gulv.

Hvilke muligheder er der for gulvbehandling?

Alle kender de grimme gule og lakerede trægulve. Men der findes mange flere, som man som almindelig bruger ikke tænker over. Hos Kurt Gulvmand er mulighederne mange og udvalget er stort. Det er vigtig at få den mest optimale gulvløsning, som matcher kundens ønsker og drømme. Derfor er det vigtig at gøre sig nogle tanker inden den endelige beslutning tages:

  • Ønsker jeg et blankt eller rustikt udseende?
  • Hvad er forskellen på 2 lag eller 3 lag gulvlak?
  • Er der behov for en høj slidstyrke?
  • Ønsker jeg lyse gulve eller gule gulve?

Som standard gulvbehandling kan Kurt tilbyde olie, lak, lud, sæbe og voks. Men også indfarvede trægulve er populært, enten med hvidpigmentering eller bejdse. Bejdse benyttes til mørke og eksotiske farver, hvorimod hvidpigment er med hvid olie, hvid lak, elle hvid lud.

Hvad er priserne på gulvafslibning Frederiksværk?

Gulvafslibning Frederiksværk samt afslibning af lakeret bord, gulvmaling, gulvhøjde, sæbe til  trægulv, afslibning trappetrin, gulvkræts, køkkengulv, rengøringsmiddel til trægulve

Gulvafslibning Frederiksværk

Hos Kurt gulvmand tilbydes du gulvafslibning og gulvbehandling udført af en professionel gulvmand med mange års erfaring. Ganske vist kan et trægulv afslibes som gør-det-selv gulvarbejde, men mod en beskeden betaling kan du slippe gor det hårde arbejde og slid. Dog skal alle rum ryddes hvor der skal afslibes, det vil sige at gulvene skal være ryddet for alle møbler, tæpper, komfur, køleskab og lign. Vi kan godt give en hånd med ved flytning af småting, men større møbler og andet er mod en fast timepris.

God gulvservice og kundedialog

Ved ethvert gulvarbejde skal kunden naturlig være tilfreds og det gør vi bedst ved en god og positiv dialog. En snak om dine trægulve og muligheder for at få et smukt og slidstærkt gulv. Hos Kurt får du en god behandling og her er der tid til snak og til at skræddersy den optimale gulvløsning for dig, det gælder alt lige fra priser til det helt færdige gulvarbejde. Vore dygtige, kvalitetsbevidste og veluddannede gulvslibere er klar til at hjælpe dig med at få den allerbedste gulvløsning. Kontakt Kurt allerede idag og du er godt på vej.