Gulvafslibning på Frederiksberg udføres af dygtige og kompetente gulvmænd med mange års eraring. Kvalitet og gode priser på alt gulvafslibning på Frederiksberg. Lad Kurt Gulvmand hjælpe dig med den rigtige løsning til opfriskning af hjemmets gamle og slidte trægulv, så er du godt på vej.

Gulvafslibning Frederiksberg samt gulvplads, afslibning parketgulv, undergulv, gulvspecialist, gulvafslibning leje, gulvmodernisering, mellemgulv, afslibning af bord

Gulvafslibning Frederiksberg

Hvornår afslibes trægulve?

Uanset om det gælder en forårsrengøring eller en større boligrenovering, så er Kurt den rette. Med stor erfaring og ekspertise kan selv meget grimme og håbløse trægulve få nyt liv. Kontakt Kurt Gulvmand og få en snak om de mange muligheder der er for at hjælpe dig og dit trægulv.

Gulvafslibning Frederiksberg

Der må tages udgangspunkt i træets og gulvets stand. Gulvmanden foretage en hurtig vurdering og tjek, for at forsikre sig om, at gulvoverfladen kan afslibes. Men også for at lave en plan for selve afslibningen, som tilrettelægges og udføres på en håndværksmæssig korrekt måde. En afslibning består af forskelige slibeprocesser som er vigtig for at få det korrekte resultat.

“Mulighederne er mange, og derfor skræddersyes den rette gulvløsning let og enkelt”, citat Kurt Gulvmand

Hvad er en fuldslibning?

Gulvafslibning Frederiksberg samt afhøvling og overfladebehandling. Kurt tilbyder også: ulvlakering pris, gulvenedkeri, gør det selv lakering af gulv , guvltjek, gulvopgave, afslibe gulv selv, hvid eg gulv , rengøring af trægulv, gulvrengøringsmiddel

Gulvafslibning Frederiksberg

En fuldslibning består af en grovslibning, mellemslibning, finslibning og en letslibning som må foretages rigtigt. Hvorfor ikke lade en professionel og dygtig gulvfagmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet gulv i din bolig. Gulvet i din bolig slides fra tid til anden med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand forny med en afslibning og ny overfladebehandling. En opfriskning af et nedslidt og gammelt trægulv er en god løsning, der kan udføres til en minimal pris. Der anvendes en afslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at anskaffe et nyt trægulv.

Hvordan rengør og vedligeholder jeg mit trægulv bedst?

Et trægulv holder ikke evigt og må friskes op med jævne mellemrum. Denne proces kan dog forlænges betydeligt med jævnlig gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Følg anvisningerne for hver enkel gulvtype og træsort eller kontakt Kurt. Der findes aldeles glimrende produkter i rengøring og pleje af trægulve fra følgende:

  • Probat
  • Junckers
  • Faxe
  • TripTrap

Disse rengøringsmidler og gulvsæber kan købes i større byggemarkeder, farvehandlere samt købmænd og supermarkeder.

Priser på professionel gulvafslibning Frederiksberg?

Kurt Gulvmand tilbyder altid billig gulvafslibning priser. Og hvordan kan han tilbyde gulvafslibning til fornuftig pris? Uden stor administration og fordyrende omkostninger kan priserne holdes nede. Dette kommer naturligvis alle kunder til gode med fornuftige afslibning priser, stor fleksibilitet samt en høj ensartet kvalitet.

Hvad dækker billig gulvafslibning priser?

Alle anførte priser i prislisten er inkl. materialer, afhøvling og afslibning, løn, kørsel, gulvbehandling og moms. Med andre ord får du en total pris som dækker alt. Hvor lang tid tager en gulvafslibning? Normale udføres gulvafslibning af en bolig på 1 – 2 arbejdsdage, hvilket kan svinge lidt afhængig af gulvbehandling, tørretid samt gulvets beskaffenhed. Træ er et smukt og fantastisk materiale at have i sin bolig, og danske arkitekter har heldigvis begunstiget mange hjem med trægulve. At have et naturens materiale i hjemmet i form af et trægulv, skaber velvære, harmoni og hygge. Derfor er og vil trægulve altid være en rigtig god og bæredygtig løsning på verdens mest anvendte byggeelement.