Gulvafslibning Dragør og på hele Amager udføres af erfaren og billig gulvmand. Find din gulvsliber på Dragør her hos Kurt Gulvmand. Alt i afhøvling, afslibning og efterbehandling af plankegulve, parketgulve og plankegulve med lakering, ludbehandling, voksbehandling, oliebehandling og andre. Gulvafhøvling er også en mulighed hos Kurt, såfremt dit trægulv er blevet behandlet med fernis. Når dit trægulv er bleget kedligt at se på, kan du her få den rigtige gulvrenovering udført. Billig gulvafslibning priser i Dragør med kort ventetid og kvaliteten helt i top.

Gulvafslibning Dragør

Gulvafslibning Dragør og på hele amager udføres af Kurt Gulvman, - din lokale gulvmand.

Gulvafslibning Dragør

Såfremt dit trægulv er slidt og grimt, er det tid for en gulvafslibning. Gulvmanden vurderer træet og gulvets beskaffenhed, og på den baggrund vurderer han hvordan det skal afslibes. Trægulve afslibes med slibepapir, – også kaldet ’sandpapir’. Her benyttes 4 – 5 afslibninger, hvor der startes med en grovslibning og kortn 16 eller 24. Herefter gradueres afslibningen til finere og finere for til slut at benytte korn 100 elle 120. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve afslibes forskelligt.

Lad en fagmand og professionel gulvmand afslibe dit trægulv

Hvorfor ikke lade en dygtig og professionel gulvmand være dig behjælpelig med etnyafslebet og nybehandlet gulv i dit hjem. Trægulvet i dit hjem slides fra tid til anden med hakker og ridser tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand fjerne med en afslibning og ny overfladebehandling. En forbedring og fornyelse af et gammelt trægulv kan tilrådes, der tilbydes til billige penge. Der anvendes en afslibning og gulvbehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

Hvordan udføres en professionel gulvafslibning?

Afslibning af trægulve er en af de eneste måder at opfriske gamle trægulve. Her anvendes en blid og nænsom måde som ved hjælp af sandpapir afsliber. En gulvafslibning består af 5 forskellige afslibninger som hver især bruger sandpapir med forskellige kornstørrelser (grovhed og finhed). Disse er:

  • Polering
  • Let slibning
  • Mellemslibning
  • Grovslibning
  • Finslibning

En gulvafslibning også kaldet en ‘fuldslibning’ består af ovennævnte 5 processer.

Hvilke priser er der på gulvafslibning Dragør?

Gulvafslibning Dragør og afhøvling samt gulvbehandling med lak, lud og olie. Måske indfarvning med bejdse eller hvidpigment. Hvid olie, hvid lak eller hvid lud er rigtig godt.

Gulvafslibning Dragør

Kurt afsliber og behandler gamle trægulve til fornuftige og konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Her tilbydes du gulvafhøvling og gulvafslibning til priser du ikke kan sige nej til, samtidig med at du får den optimale rådgivning om gulvbehandlinger for dine trægulve. Når du kontakter til forskellige gulvfirmaer, vildu dom regel opleve, at priserne på bl.a. gulvafslibning og efterbehandling kan være meget forskellige.

Hvordan finder jeg den rigtige gulvsliber eller gulvmand?

En god regel er derfor at kontakte 2 – 3 gulvslibere eller gulvfirmaer for at få tilbud og tjekke priser. Her vil du også kunne fornemme om kemien passer og om gulvmanden ved hvad han taler om. Ved alt henvendelse til Kurt Gulvmand går du aldrig galt i byen, for her er det mange års erfaring der viser vej igennem junglen af metoder og typer gulvbehandling, for til slut at gå et smukt gulv efter ønske. Ethver trægulv kan friskes op efter ønske med en overflade, som skræddersyes efter ønske og behov.