Gulvafhøvling og gulvafslibning Brøndby Strand tilbydes. Bor du i Brøndby Strand eller Vallensbæk og skal have afslebet eller afhøvlet dine trægulve? Så kontakt Kurt Gulvmand, her vil du få billig gulvafslibning priser og gulvarbejde udført i allerbedste kvalitet. Her fjernes den gamle gulvoverflade, så ridser, hakker og misfarvninger forsvinder. Herefter kan der påføres en ny overfladebehandling efter ønske. Lak, lud, sæbe, voks eller bejdse er rigtige gode gulvbehandlinger som passer til enhver bolig og hjem.

“Hvorfor have et grimt trægulv i boligen, når det kan friskes billige”, citat Kurt Gulvmand

Gulvafslibning Brøndby Strand

Gulvafslibning Brøndby Strand som ses på billedet. Kurt Gulvmand udfører også: olierring af trægulv, gulvlud, bøgeparketguvl, gør det selv slibe gulv , gulvsliber, afslibning dørtrin, ubehandlet trægulv sæbespåner, gulvvask

Gulvafslibning Brøndby Strand

Du kan med fordel rådgive dig med Kurt Gulvmand når dit gulv skal have ny overflade. Har dit gamle trægulv adskillige hakker, ridser eller blot fået en slidt mælkehvid overflade, er det tiden for en ny overfladebehandling udført af en fagmand. Hvorfor ikke lade en alsidig og engageret gulvfagmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet gulv i dit hjem.

Hvorfor gulvafslibning?

Trægulvet i dit hjem slides fra tid til anden med misfarvninger og ridser til følge. Det kan Kurt Gulvmand forny med en slibning og ny overfladebehandling. En fornyelse af et gammelt og nedslidt trægulv er at foretrække, som kan fås til en minimal pris. Her benyttes en afslibning og overfladebehandling med sæbe, lak, olie eller lud, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

Hvad er lak og lakering?

Lakering med gulvlak er en populær løsning som har været anvendt i mange boliger. Især lejeboliger har lakerede fyrretræs planker eller bøgeparket med lak. Disse gulve har den typiske gule farve som den lakerede overflade gav for blot nogle få år siden. Idag er det heldigvis anderledes, idet nye laktyper ikke gulner gulvet. Idag benyttes vandbaseret lak som bibeholder den lyse og naturlige ny afslebne træfarve.

  • Ultramat
  • Mat
  • Halvmat
  • Halvblank
  • Silkemat
  • Højglans
  • Blank

Valget af glans betyder en hel de for det genskin som man får ved det naturlige lys indfald fra vinduer og døre med glas.

Priser på gulvafslibning Brøndby Strand?

Gulvafslibning Brøndby Strand og omegn. Her på dette foto ses en gulvafslibning igang. Herunder også lakerede gulve, klinkegulv, afslibning af trappe, ludbehandling af trægulv, gulvkompagni, gulvafløb, afslibning af cementgulv, gulvlapning, gør det selv lakering af gulv

Gulvafslibning Brøndby Strand

Kurt har udført rigtig mange gulvopgaver og gulvarbejder i de mange år som gulvmand, og det har altid været en fornøjelse at gå på arbejde. At arbejde med træ er fantastisk hvor alene duften af ny afslebet træ og harpiks er en oplevelse i sig selv. Hver enkelt gulvopgave er forskellig hvilket gør at der ikke er 2 arbejdsopgaver som er ens. Det gør til gengæld også at et udført stykke gulvafslibning og gulvbehandling burde være forskellig fra opgave til opgave.

Gulvafslibning priser?

Men Kurt har valgt at have en fast kvadratmeterpris som er gældende. Gulvrenovering udføres i hele Københavns området og på sjælland med godt kvalitets afslibning til små og billig gulvafslibning priser. Er du i tvivl om hvordan dit ny afslebne trægulv skal se ud? Mangler du gulvinspiration eller et godt tilbud på gulvarbejde? Så kontakt Kurt for en snak og uforpligtende tilbud på oliebehandling eller lakering af dit gulv. Her er der konkurrencedygtige gulvafslibning priser på alle typer gulvrenovering.