Gulvafslibning Birkerød og omegn udføres af dygtige gulvslibere med mange års erfaring. Kurt Gulvmand tilbyder forskellig gulvservice til fornuftige priser i Birkerød. Her får du blandt andet billig gulvafslibning priser og kort ventetid samt et rigtig godt stykke gulvarbejde udført. Gulvarbejde udføres i private hjem, institutioner og virksomheder hvor vi gerne tager imod forsikringsskader. Vandskader og sodskader er typiske gulvproblemer for en gulvmand som Kurt.

Gulvafslibning Birkerød samt afhøvling og behandling. Herunder gulvtype, gulvpudsning, ludbehandling af gulv, gulvredskav, gulvplejemiddel, skibbsfuge, hvid lak trægulv , gulvbedømmelse, gulvreparation

Gulvafslibning Birkerød

Gulvafslibning Birkerød

Når man opholder sig i Birkerød er der naturligvis ingen der tænker over, hvem der afsliber og efterbehandler de mange fine trægulve. Hvodan byen holdes fin af mange håndværkere og service folk. Birkerød har en højere standard af trægulve en mange andre steder på sjælland, og det kan Kurt tale med om. Hvorfor ikke lade en flink og dygtig gulvmand være dig behjælpelig med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i dit hjem.

Lad dit gamle og slidte trægulv opfriske

Gulvet i din bolig slides som tiden går med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt ordne med en afslibning og ny gulvbehandling. En renovering af et nedslidt trægulv er en god løsning, som kan fås til billige penge. Her benyttes en gulvafslibning og gulvbehandling med olie, sæbe, lak eller lud, hvilket er billigere end at anskaffe et nyt trægulv.

“Et slidt trægulv er tegn på brug og god nytte”, citat Kurt Gulvmand

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Det kan være lidt uoverskueligt at vide forskellen på de forskellige former for gulvbehandling. Mulighederne er mange og det kræver gulvinspiration at kende forskel. Det er svært for en konsulent at have træprøver med, og man må næsten se prøve på rigtig træ, allerbedst på træ som modsvarer træsorten på dit trægulv. Som standard sortiment kan Kurt tilbyde som følger:

Gulvafslibning Birkerød samt gulvudskiftning, gulvudbud, gulvvask med moppe, gulvfejer, afslibning af gulv, gulvskraber, gulvlægger, afslibning betongulv, gulvafhøvling

Gulvafslibning Birkerød

  • Hvid olie
  • Hvid lud
  • Lud
  • Hvid lak
  • Olie
  • Voks
  • Lak
  • Sæbe

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores gulvbutik og gulvgalleri i København, og ellers kan du se prøver i gulvforretninger, tæppeforretninger, farvehandlere og byggemarkeder.

Hvad er prisen på gulvafslibning og gulvbehandling i Birkerød?

Et nyafslebet trægulv bliver hurtigt grimt og slidt uden en overfladebehandling. Det er derfor vigtig med en gulvbehandling som giver en smuk, slidstærk og holdbar gulvoverflade. Her findes der forskellige muligheder for slidstærke gulvbehandlinger, som kan vælges afhængig af smag og ønsker. Skal gulvet behandles med lak, lud eller gulvolie, er det lige en opgave for Kurt Guvmand, som kan løse gulvopgaven til en konkurrencedygtig pris.

Lakering med gulvlak, er det en god behandling?

Lak er en rigtig god løsning som vælges i mange lejeboliger på grund af den meget slidstærke overflade. Her findes en 1-komponent boliglak, 2-komponent special lak og eventuelt en hvid og hvidpigmenteret lak. Hvid olie og Hvid lud er også gode muligheder som absolut kan prøves af. Hos Kurt er kvaliteten på udført gulvarbejde naturligvis vigtig, men også det at overholde aftaler samt være pris billig med en god gulvservice. Gulvrådgivning og gulvvejledning gør oplevelsen ved afslibning af boligens gulve spændende sammen med gulvinspiration til nye muligheder.