Gulvafslibning Bagsværd udføres af dygtig gulvsliber med stor erfaring. Afslibning af trægulve? så er du kommet til den rette gulvmand og gulvfirma. Med mange års erfaring indenfor gulvbranchen er Kurt Gulvmand en rigtig god gulvpartner. Han leverer et professionelt stykke gulvarbejde hver dag, året rundt, til glæde for mange kunder i Bagsværd og resten af landet.

Gulvafslibning Bagsværd

Gulvafslibning bagsværd tilbydes af Kurt Gulvmand. Herudover også andre ting som gør det selv lakering gulv , gulvsten, gulvlægger, gulvarbejdsplads, borebille, rengøring af lakerede gulve, gør det selv gulv , afslibning af gulve

Gulvafslibning Bagsværd

Her kan du med fordel benytte Kurt Gulvmand til opfriskning af dine trægulve. Bagsværd er en by med en fantastisk beliggenhed og mange smukke trægulve. Især sildebenparket i egetræ ses i en del boliger på sø siden. Lad en alsidig og professionel gulvfagmand være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i din bolig.

Lad Kurt ordne dit gulv

Dit gulv i boligen slides fra tid til anden med ridser og hakker tilfølge. Det kan Kurt Gulvmand fjerne med en slibning og ny overfladebehandling. En genopfriskning af et nedslidt og gammelt trægulv kan tilrådes, som kan fås til billige penge. Midlet er en afslibning og overfladebehandling med lak, lud, olie eller sæbe, hvilket ikke er så dyrt som at anskaffe et nyt trægulv.

“Lad en gulvmand ordne dit trægulv, det er hurtigt og enkelt”, citat Kurt Gulvmand

Hvad er prisen på gulvafslibning?

Det er altid rart at vide hvad ting koster, herunder at få afslebet gulve i boligen. For at kunne beregne den rette gulvafslibning pris, er der behov for lidt info:

  Gulvafslibning Bagsværd og gulvlakering, bræddegulv, sæbespåner til trægulv, parketgulv, gulvlysestage, Professionel gulvsliber, gulvafslibning pris, Afslibning af gulve priser

  Gulvafslibning Bagsværd

 • valg af gulvbehandling
 • kende opgavens omfang
 • nuværende overfladebehandling
 • antal m2

Herefter kan du kontakt Kurt for et rigtig godt tilbud eller slå op i prislisten eller online beregneren på http://kurt-gulvmand.dk

Pris på gulvafslibning i Bagsværd?

Du er altid velkomme til at ringe ind og forhøre dig om priserne på afslibning, afhøvling og behandling af dine trægulve. Du kan kontakte Kurt på telefon, sms eller email, og du vil få et hurtigt svar retur med alle informationer om priserne på gulvafslibning. Udover gulvafhøvling og gulvafslibning får du også priser på afslibning af forskellige emner.

 • Dørtrin
 • Køkkenbordplader
 • Trapper
 • Bordplader
 • Trappetrin
 • Dørtærskel
 • Vindueskarm i træ

Ikke alle emner i træ kan afslibes med gulvslibemaskiner. Det er en forudsætning af emnerne er vandrette og helt lige og vandrette. Dette skyldes at gulvmandens maskiner er meget tunge og derfor ikke kan håndteres og afslibe lodret. Kurt tilbyder totalløsninger indenfor alt gulvarbejde til en lavere pris end det gulvbranchen normalt tilbyder. Men lad det komme an på en prøve og forsøge dig eventuelt med en lille gulvopgave først.