Gulvafslibning Gentofte, Hellerup og andre steder i omegnen udføres. Kurt Gulvmand er din lokale gulvsliber i Gentofte. Mangler du et gulvfirma eller fagmand til opfriskning af dine trægulv i Gentofte? Så lad Kurt hjælpe dig. Benyt den lokale gulvmand, han bor tæt på. Altid billig gulvafslibning priser og gulvarbejde udført i bedste kvalitet. Såfremt du har behov for andre af gulvbranchens arbejdsopgaver så få mere info her. Gulvrenovering, gulvlægning, gulvmontering, gulvreparation og gulventreprise er blot nogle af de processer som Kurt også kan hjælpe dig med.

Gulvafslibning Gentofte

Gulvafslibning Gentofte, Hellerup, Charlottenlund og omegn. Afslibning og afhøvling af trægulve med lak, lud, sæbe.

Gulvafslibning Gentofte

Kurt har mange muligheder når det gælder afslibning og behandling af trægulve. Med andre ord er det næsten kun fantasien der sætter grænser for hvordan gulvets nøjagtige udseende vil blive. Her tager Kurt udgangspunkt i sin gode gulvservice hvor dialog om gulvdrømme og gulvønsker finder sted. Her vil emner som gulvenes brug samt gulvrengøring, gulvvejledning og gulvvedligeholdelse også blive taget med i overvejelserne.

Hvilken gulvmand skal jeg vælge?

Hvorfor ikke lade en dygtig og engageret gulvsliber være dig til hjælp med et nyafslebet og nybehandlet trægulv i dit hjem. Dit trægulv i hjemmet bliver med tiden slidt med misfarvninger og ridser tilfølge. Det kan Kurt forny med en gulvafslibning og ny overfladebehandling. En genopfriskning af et nedslidt trægulv kan tilrådes, som kan anskaffes til en billig pris. Midlet er en gulvafslibning og overfladebehandling med lud, lak, sæbe eller gulvolie, hvilket er billigere end at anskaffe et tilsvarende nyt gulv.

Kan alle trægulve lakeres med gulvlak?

Alt træværk kan afslibes og lakeres. Uanset hvordan et trægulv ser ud kan en gulvafhøvling eller gulvafslibning fjerne den oprindelige og gamle gulvoverflade. Herefter kan der påføres olie, lud, sæbe, voks eller gulvlak. Lak og lakering af trægulve er et speciale hos Kurt Gulvmand, som har følgende special lak på laber:

  • Sportslak
  • Traffic lak
  • Industrilak

Dette er en såkaldt 2-komponent lakker, som er særdeles slidstærkt og som skaber en meget holdbar overflade. Herefter vil du have et trægulv som vil holde mange år ud i fremtiden, og som vil kræve et minimum af gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse.

Gulvafslibning Gentofte og afhøvling til billige afslibning prise og med rigtig kort ventetid.

Gulvafslibning Gentofte

Hvor meget koster en gulvafslibning i Gentofte?

Kurt Gulvmand er en rigtig god gulvpartner med mange års kompetence erfaring indenfor gulvbranchen. Den bedste og mest enkle måde at få billig gulvafslibning priser på gulvarbejde er at kontakte Kurt for en snak og vurdering. Ellers kan du gå ind på hjemmesiden http://kurt-gulvmand og få en pris som er konkurrencedygtig.

Benyt en rigtig gulvmand

Kurt er en rigtig gulvmand som går op i sit arbejde. Det betyder at han med rette kan kaldes en gulvnørd eller gulventusiast som elsker at gå i detaljen. Han elsker sit håndværk og efterforske de træekniske og gulvtekniske detaljer ved ethvert gulvarbejde. Derved bliver man dedikeret og en af de absolut bedste og mest vidende gulvspecialister overhovedet. Det betyder også at et gulvarbejde altid udføres håndværksmæsigt korrekt og i en høj kvalitet, samtidig med at gulvmanden kommer til tiden, udfører arbejdet til aftalte pris, og fortsætter til du er tilfreds. Med andre ord; Kurt leverer kvalitets gulvarbvejde til konkurrencedygtige priser.