Afslibning af dørtrin og trægulve tilbydes af dygtige gulvfolk med mange års erfaring. Har du et trægulv, som trænger til en kærlig hånd og opfriskning? Så lad os hjælpe dig. Vi tilbyder forskellige gulvløsninger, herunder at afslibe og efterbehandle dine gulve. Mulighederne er mange og ved at kontakte os får du inspiration, tips og gode råd til dine gulve.

Løsning på afslibning af dørtrin?

Afslibning af dørtrin og efterbehandling efter ønske. Dørtærskel, bundstykke og dørtrin

Afslibning af dørtrin

Vi finder den optimale løsning på hvilket som helst ønske du har til opfriskning af dit trægulv. Vi har specialiseret os i træ og trægulvs samt gulvrelaterede muligheder og løsninger. Opfriskning af gamle trægulve, afslibning af dørtrin, oliering af køkkenbordplader og vindueskarme samt afslibning af trapper og trappetrin.

Har du trapper og trappetrin som skal afslibes?

I forbindelse med gulvafslibning er der mulighed for afslibning og efterbehandling af trapper og trappetrin. Afslibning af dørtrin og trappetrin udføres på næsten den samme måde med små håndholdte gulvslibemaskiner, der effektivt fjerner den gamle overflade og giver mulighed for en efterbehandling.

Hvilken efterbehandling ønsker du?

Der er forskellige løsninger på overfladebehandling på dørtrin og trappetrin. Ønsker du et farvet dørtrin eller måske i natur? Ja, mulighederne er mange. Det er svært kort og præcist at forklare alle de løsningsforslag der er, og kan kun sige at mulighederne er mange. Derfor er der helt sikkert også en løsning som passer til dine ønsker og behov. I den forbindelse er der vigtig ikke kun at tænke på det visuelle men også gulvenes brug og slid. Typer af overfladebehandling:

  • Afslibning af dørtrin, dørtærskel og bundstykke. Afslibning og efterbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske hvidpigment. Herunder hvid lak, hvid lud eller hvid olie.

    Afslibning af dørtrin

    Voks

  • Sæbe
  • Lak
  • Lud
  • Olie

Endvidere er der mulighed for kombinationer og mix imellem de enkelte typer gulvbehandling. Lud + hvid olie, lud + hvid lak og lud + sæbe er muligheder som vælges i højere og højere grad. Det lyse og hvide trægulv er smukt og passer glimrende ind i næsten alle danske boliger. Selvom træet hvidpigmenteres, vil åretegninger og strukturere træde i karakter og give en fantastisk flot rumvirkning.