Afhøvling af trægulve tilbydes til billig priser og med kort ventetid, uandet hvor du bor. Kurt Gulvmand tilbyder gulvarbejde i hele landet, herunder på Amager, i Odense og Aarhus

Afhøvling er en ekstrem behandling

gulvafhoevling kurt gulvmand hoevling afHvornår bruges en afhøvling frem for en afslibning? Det er altid svært at sige helt nøjagtigt, men der er en tommelfingerregel der sige, at ‘steder hvor en gulvafslibning ikke kan bruges, foretages en gulvafhøvling’. En afhøvling er en ekstrem grov form for  forbehandling og absolut ikke nænsom på nogen måde. Gulvafhøvling bruges blandt andet her:

  1. Ved fernis belægning
  2. Ved misligeholdte trægulv
  3. Ved niveauforskelle
  4. Ved maling, limrester og lignende
  5. Ved trægulve der bølger

I enkelte tilfælde med tyndere former for belægning kan gulvafhøvling også bruges. Ved en gulvafhøvling fjernes 2 – 4 mm af selve træet, så en vurdering af gulvets beskaffenhed er nødvendig, og der må ikke være skruer, søm eller stifter i gulvet. Efter afhøvlingen foretages en afslibning for at finishen bliver helt iorden.

Afslibning eller afhøvling af trægulve?

Vis mig dit gulv, og jeg skal sige dig, hvilken behandling der er nødvendigt. Gulvafhøvling handler i bund og grund om at få så flot et gulv som muligt, udført så nænsomt som muligt.  Det er vigtigt at trægulvet kommer til at fremstå i overensstemmelse med dine forventninger og den aftale der er lavet. Vi har ingen fast skabelon for hvordan gulvarbejdet udføres, men til gengæld sætter vi en ære i at forstå dine ønsker og forventninger til det nyrenoverede trægulv.  Vi står altid til rådighed for gratis inspiration og information,  for hos os er du sikret indlevelse, kreativ sparring og en skræddersyet gulvløsning, dere lever op til dine ønsker – så ingen er i tvivl.

Indretning i forlængelse af gulvafhøvling

I forlængelse af en gulvafhøvling kan det være en god idé at foretage en ny indretning af boligen, som sætter velvære i dine omgivelser i højsædet. Med den nuværende boligindretning får du måske ikke dækket dine behov for funktionalitet, harmoni, æstetik og hygge. Det er vigtigt at være tilfreds og veltilpas når du er i hjemmet.  Tænk over indretningen af dit hjem og kig på stil, farvevalg, belysning. Lad indretningen komme i en naturlig forlængelse til gulvafhøvlingen, når gulvene alligevel er ryddede for møbler mm.